FOLLOW US: facebook twitter

Σαβάλια: 29χρονος πυροβολούσε αδιακρίτως στο σπίτι του γείτονά του

Ημερομηνία: 28-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

oplo2

Παραλίγο μακελειό στα Σαβάλια με δράστη 29χρονο

Κινδύνεψαν οι γονείς με τα τέσσερα παιδιά τους

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στα Σαβάλια. Πρωταγωνιστής ένας 29χρονος ο οποίος επιτέθηκε πυροβολώντας αδιακρίτως στο σπίτι 41χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο δράστης συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή από τους άνδρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος που είναι γείτονας του θύματος, περίπου στις 10.30 βγήκε στο παράθυρο του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί απρόκλητα, προς το σπίτι του γείτονα, την ώρα που μέσα σε αυτό βρισκόταν το θύμα με τη σύζυγο και τα μικρά παιδιά του. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς πυροβολώντας στα «τυφλά» προς το κτίριο, τα σκάγια από το όπλο του 29χρονου διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα και τραυμάτισαν τον 41χρονο στο χέρι, την πλάτη και το κεφάλι. Την ώρα των πυροβολισμών το θύμα άρπαξε αγκαλιά τα τέσσερα παιδιά του μαζί με τη γυναίκα του και έπεσαν στο πάτωμα για να σωθούν. Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές προς το σπίτι και άλλες τρεις – τέσσερις στο αέρα.

Όταν κόπασε η μανία του δράστη κατάφεραν να βγουν έξω και ο 41χρονος να μεταβεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας στον συγκεκριμένο οικισμό που διαμένουν ΡΟΜΑ και στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη που βρισκόταν μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος χτύπησε και τη σύζυγό του, η οποία αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Περίπου στη μια τα ξημερώματα οι άνδρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας μαζί με άλλες αστυνομικές δυνάμεις, συνέλαβαν το δράστη μετά από ενέδρα που του έστησαν, ενώ βρήκαν και το όπλο της επίθεσης, το οποίο ήταν κλεμμένο πριν λίγες ημέρες, την παραμονή των Χριστουγέννων από τα Καβάσιλα.

Τα τέσσερα παιδιά του θύματος ηλικίας έως εννέα ετών είναι πανικοβληθεί όπως και η σύζυγός από την απίστευτη αυτή επίθεση και κυριολεκτικά ήταν θαύμα το πως δεν θρηνήσαμε θύματα στο επεισόδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε κάποιο προηγούμενο μεταξύ του δράστη και του θύματος και συμβίωσή τους στη γειτονιά δίπλα – δίπλα δεν παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα. Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο δράστης παρουσίαζε μια εριστική συμπεριφορά στο χωριό, προκαλώντας με τις πράξεις του, ή δημιουργώντας καυγάδες.

Ο 29χρονος δράστης σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει τις κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής και κλοπής, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος