FOLLOW US: facebook twitter

«ΡΑΟΥΣ» και το γέλιο πάει Γαστούνη!

Ημερομηνία: 23-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

raous-gastouni-parastasi

Παραστάσεις στο Κουρβισιάνειο από την  Θεατρική Ομάδα Αμαλιάδας- Λυγιάς «Αποχρώσεις

Στην Γαστούνη… μετακομίζει μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Λαζαράκειο της Αμαλιάδας, η Θεατρική Ομάδα Αμαλιάδας- Λυγιάς «Αποχρώσεις» που θα παρουσιάσει στο Κουρβισιάνειο από τις 24 έως της 27 Φεβρουαρίου,  το φετινό της θεατρικό έργο «Ράους» των Ρέππα- Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Δανίκα. Η πρώτη παράσταση θα δοθεί αύριο Παρασκευή και έπονται άλλες τρεις έως και την Καθαρή Δευτέρα.

 Η  Θεατρική ομάδα, κατάφερε  με την  εξαιρετική της εμφάνιση, να χαρίσει απίστευτο γέλιο στο κοινό της Αμαλιάδας , σε μια προσπάθεια να δώσει μια νότα χαράς στον κόσμο με ένα έργο ευχάριστο αλλά και επίκαιρο, γιατί πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία μέσα από την οποία περνάνε πολλά μηνύματα για την κρίση αλλά και τα… λαμόγια που ψάχνουν να κάνουν την κρίση ευκαιρία!

raous-gastouni-parastasi2

Έτσι, έστησε επί σκηνής έναν οίκο ανοχής με τα όλα του,  με πολύ γέλιο, με απίστευτες ατάκες, όπου στην εξέλιξη της ιστορίας εμπλέκονται σύλλογοι,  μίζες, επιδοτήσεις, κλοπές, και μια Γερμανίδα ελεγκτής που σε όλα λέει ΡΑΟΥΣ! Μια ανατρεπτική κωμωδία , μια ιστορία οχτώ χαρακτηριστικών νεοελλήνων που προσπαθούν με χίλιους τρόπους να εξαπατήσουν το δημόσιο για να αποσπάσουν εύκολο χρήμα, γιατί υπέρ πάντων τα… λαμόγια! Ο δε υπάλληλος επί της υποδοχής Στέλιος Τζεζό, είναι… όλα τα λεφτά, προσφέρει γέλιο μέχρι δακρύων!

raous-gastouni-parastasi3

Του ρόλους ερμηνεύουν:

Υπάλληλος του υπουργείου συγκοινωνιών: Νίκος Νίκας

Προϊσταμένη νοσοκόμα: Ζέτα Κοκκίνη

Φαρμακοποιός: Ρένα Τσαμαδού


Ελληνίδα πόρνη: Γιώτα Τσαμαδού


Ρωσίδα πόρνη: Λέτα Ρεντζή


Υπάλληλος επί της υποδοχής: Στέλιος Τζεζό


Νταβατζής: Θοδωρής Δανίκας

Σκηνοθέτης: Θοδωρής Δανίκας
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ 
Μαθητικά, φοιτητικά και εισιτήρια ανέργων 3 ευρώ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος