FOLLOW US: facebook twitter

Π. Χρονόπουλος: «Δεν μας κάλεσαν σε διάλογο ενόψει αναπτυξιακού συνεδρίου»

Ημερομηνία: 12-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την αντίδραση του για τη μη πρόσκληση του δήμου Ζαχάρως να καταθέσει τις προτάσεις του, ενόψει του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτ. Ελλάδας, εξέφρασε ο τελών σε αργία δήμαρχος Ζαχάρως και επικεφαλής της παράταξης «Δυναμική Πρωτοβουλία» Πανταζής Χρονόπουλος. Ο ίδιος ανέφερε πως παρά το γεγονός αυτό, η δημοτική αρχή έχει καταρτίσει τη λίστα με τα αιτήματά της.

«Παρότι δεν μας κάλεσαν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης όταν ήρθαν στον Πύργο για διάλογο, εμείς έχουμε καταρτίσει τη λίστα με τα αιτήματά μας και θα είμαστε παρόντες στο συνέδριο στην Πάτρα. Το πρώτο και βασικό μας αίτημα είναι να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν η παρέμβαση στον Καϊάφα, αλλά επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση στο υδροθεραπευτήριο και στην αποκατάσταση του σπηλαίου, ώστε να αναβαθμιστούν αισθητά τα Ιαματικά Λουτρά, διότι μέχρι τώρα δεν ζητούν την άποψη του δήμου, παρότι εμείς φροντίζουμε την περιοχή καθημερινά.

Δεύτερο αίτημά μας είναι να δρομολογηθεί η παρέμβαση στον δρόμο Μποκαρίνος – Αρτέμιδα – Μάκιστος, διότι δέκα χρόνια μετά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Το τρίτο σημαντικό αίτημά μας αφορά τον Κυπαρισσιακό Κόλπο. Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να γίνουν αποδεκτές οι αλλαγές που έχει προτείνει ο το δίκτυο δήμων για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο, στο υπό έκδοση Προεδρικό Διάταγμα, για να μην ερημωθεί τελείως η ευρύτερη περιοχή και καταδικαστεί οικονομικά και κοινωνικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρονόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος