FOLLOW US: facebook twitter

Π.Α.Κ. ΗΛΕΙΑΣ: «Ο γιατρός ήταν η αφορμή, η εξόντωση του Σωματείου ο στόχος»

Ημερομηνία: 27-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολλές φορές έχουμε επισημάνει στο πρόσφατο παρελθόν για τις αστοχίες, τις παλινωδίες και την κατά το δοκούν διοικητική διαχείριση της ΕΠΣ Ηλείας, ανάλογα με την ομάδα που θα βρεθεί κάθε φορά απέναντί της.

Επιβεβαιωνόμαστε δε, κάθε φορά που έρχεται διαμαρτυρία ή καταγγελία Σωματείου στο προσκήνιο με αφορμή την άδικη ή άνιση μεταχείριση που θα υποστεί αυτό, αγωνιστικά ή και εκτός αγωνιστικών χώρων, κάπου εκεί στα γραφεία της Ένωσης. Εκεί όπου οι Επιτροπές και τα μέλη τους παραμένουν σε ανυπαρξία και αδράνεια και τις αποφάσεις λαμβάνουν οι Πρόεδρος και η… επί της ουσίας Πρόεδρος κα Βίκυ Δημητρακοπούλου.

Η πρόσφατη διαμαρτυρία της ομάδας «Αίολος Πύργου» και τα όσα διαδραματίσθηκαν μεταξύ των παραγόντων της και του διαιτητή του αγώνα που τελικά δεν έγινε ποτέ με τον Α.Σ. ΒΑΡΔΑΣ 2015 καταδεικνύει την προχειρότητα και τους ερασιτεχνισμούς διεξαγωγής του πρωταθλήματος αλλά και την προσπάθεια εξόντωσης ομάδων που δεν βρίσκονται στο… «πέπλο προστασίας» του παράνομου, όπως εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε, Προέδρου και του περιβάλλοντός του.

Στην ίδια διαμαρτυρία ο Αίολος αποκαλύπτει την τηλεφωνική επικοινωνία του εκπροσώπου του κ. Σκαρτσιάρη με τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ  ο οποίος χωρίς καν να αισθανθεί την ανάγκη να αναλάβει τις ευθύνες του «πέταξε το μπαλάκι» στον διαιτητή απαντώντας ότι μόνο αυτός πρέπει να αποφασίσει.

Και τα περιβόητα σεμινάρια που διατυμπανίζεις ότι κάνεις στους διαιτητές κ. Πρόεδρε τί τους έμαθαν;

Και η επιμορφωτική στην οποία υπερηφανεύεσαι ότι βρίσκεσαι και μιλάς τί τους δίδαξε;

Ποια κατεύθυνση στο συγκεκριμένο θέμα έδωσες για να τηρούν οι διαιτητές;

Μήπως την αδιάλλακτη στάση που επίδειξε ο συγκεκριμένος και ταλαιπώρησε χωρίς κανένα αποτέλεσμα ένα ολόκληρο Σύλλογο;

Πως επιμορφώνεις αλήθεια τους διαιτητές; Με το να τους λες ότι εσύ είσαι… «τα πάντα όλα» και να μην ακούν κανέναν, «ποτίζοντάς τους» έτσι με την κάκιστη νοοτροπία της μικροπολιτικής και του παρασκηνίου που συνηθίζεις στη πρακτική των χειρισμών σου;

Να τώρα τα αποτελέσματα! Στην αρχή δεν γινόταν δεκτός ο Πτυχιούχος Νοσηλευτικής για να καλύψει θέση γιατρού στον αγώνα. Και μετά, όταν ο ίδιος ο διαιτητής ζήτησε να βρεθεί άλλο πρόσωπο, όταν αυτό το πρόσωπο βρέθηκε, ο συγκεκριμένος Κύριος χωρίς να σκεφθεί τον κόσμο που ταλαιπώρησε δήλωσε ότι έκλεισε το ΦΑ!  Και η Πειθαρχική της κας Δημητρακοπούλου, τιμώρησε έτσι το Σωματείο με 300 ευρώ πρόστιμο!!

Και ο Πρόεδρος την ΕΠΣ Ηλείας ως άλλος «Πόντιος Πιλάτος» σφύριζε αδιάφορα επικαλούμενος την… κρίση του διαιτητή. Να σας χαίρονται λοιπόν οι «κόλακές» σας, και εσάς και τον διαιτητή σας. Προτείνουμε δε, στην επόμενη επιμορφωτική συνάντηση των διαιτητών να φέρετε την συγκεκριμένη περίπτωση ως… μάθημα με τον τίτλο: «Πως να εξοντώνουμε ένα Σωματείο».

Ο Αίολος Πύργου στην διαμαρτυρία του, σας υποδεικνύει και το συγκεκριμένο άρθρο στον ΚΑΠ για να γνωρίζετε τί πρέπει να συμβαίνει στο θέμα της ανεύρεσης γιατρών. Καλό είναι να το διαβάσετε και να το παρουσιάσετε στους διαιτητές μας. Απομονώνοντας αυτούς τους ελάχιστους που επιμένουν να κάνουν του… «κεφαλιού τους». Με την δική σας ανοχή βεβαίως…

 

Καλές Γιορτές

Το Δ.Σ.

της ΠΑΚ ΗΛΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος