FOLLOW US: facebook twitter

Πυρετωδώς για το 43ο Λεχαινίτικο καρναβάλι

Ημερομηνία: 26-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα

lexaina-karnavali3

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Εθιμοτοπικό Όμιλο Λεχαινών

43 χρόνια συμπληρώνει φέτος το Λεχαινίτικο καρναβάλι και ο Όμιλος Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων και οι εθελοντές που είναι και η ψυχή του καρναβαλιού, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανδραβίδας-  Κυλλήνης, ετοιμάζονται ήδη πυρετωδώς για την φετινή διοργάνωση. Σε λίγο, το εργαστήρι που κατασκευάζονται τα άρματα θα πάρει ‘φωτιά’ και για άλλη μια χρονιά, με όπλο το κέφι, το μεράκι και τη φαντασία θα πρωτοτυπήσουν και θα διασκεδάσουν τον κόσμο.

lexaina-karnavali5

Ήδη με ανάρτησή τους στο fb καλούν τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή για τα γκρουπ των καρναβαλιστών, ενώ ο Όμιλος Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων ενημερώνει ότι υπάρχουν αποκριάτικες στολές που μπορούν να διατεθούν δωρεάν για την Κυριακή του καρναβαλιού σε όποιους ενδιαφέρονται να κατέβουν με γρκουπ στην παρέλαση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν προσωπικό μήνυμα στην ομάδα του Ομίλου ή στα μέλη της.

lexaina-karnavali4

Στην ανάρτησή τους για το κάλεσμα συμμετοχής στο 43ο Λεχαινίτικο καρναβάλι, καλούν τον κόσμο να επιστρατεύσει το κέφι του και να γίνουν όλοι μια παρέα και ειδικότερα αναφέρουν:

«Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να ξεφεύγουμε . Για την ψυχική μας υγεία να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το χαμόγελο μας την ψυχή μας και το πνεύμα μας. Έρχεται το καρναβάλι και σας περιμένουμε για να ξεφύγουμε λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Ελάτε μαζί μας δηλώστε συμμετοχή , ας ενεργοποιήσουμε τον εαυτό μας ,γιατί με όλα αυτά που ζούμε θέλουν να μας κάνουν να μην σκέφτεται το μυαλό ,να μην αντιδρά το σώμα ,και με άδεια ψυχή να μας αφανίσουν. Ολα είναι μελετημένα ,ας βρούμε τρόπους να ξεγελάμε τον εαυτό μας από το μαύρο που βλέπουμε μπροστά μας. Γι αυτό σας καλούμε να έρθετε μαζί μας επικοινωνήστε με τον Εθιμοτοπικό όμιλο Λεχαινών και φτιάξτε το δικό σας γκρούπ ή άρμα. Βρείτε τους φίλους σας αν έχετε χαθεί …..και να γίνουμε όλοι μία παρέα όπως παλιά. Φέτος θα είναι αρκετά αναβαθμισμένο , και σίγουρα όλοι μας θα καταφέρουμε να ξεχάσουμε έστω για λίγο τα προβλήματα μας»

lexaina-karnavali1

lexaina-karnavali2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος