FOLLOW US: facebook twitter

Πρώτη αιμοδοσία της σεζόν για το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 30-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Την πρώτη τους για το σχολικό έτος 2017-2018 εθελοντική αιμοδοσία, πραγματοποίησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γυμνασίου Λυκείου Αμαλιάδας στο χώρο του Νοσοκομείου της πόλης, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 το απόγευμα.

Το σχολείο, με έντονη κοινωνική ευαισθησία και συμμετοχή στα ανθρωπιστικά και πνευματικά δρώμενα, με δράσεις γεμάτες αγάπη και αλληλεγγύη,  είναι χώρος υγιούς πρωτοπορίας στο χώρο της εκπαίδευσης με έντονη κοινωνική συμμετοχή και δράση.

Το Εσπερινό γυμνάσιο Λ.Τ. Αμαλιάδας είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό ίδρυμα, με συνεχή κοινωνική προσφορά και πάντοτε αναδεικνύει τον σύγχρονο ρόλο της εκπαίδευσης και την υποστήριξή της σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους, τους εκπαιδευτικούς και ιδίως στους υπεύθυνους καθηγητες της αιμοδοσίας π. Γεώργιο Σταθόπουλο και κ. Γεώργιο Στασινόπουλο, για την οργάνωση και επιμέλεια της δράσης, καθώς επίσης και στον Δ/ντή του σχολείου κ. Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος υπήρξε αρωγός και υποστηρικτής και αυτού του εγχειρήματος.

Από μαθητές-εργαζόμενους και από ένα σχολείο ενεργό και πρότυπο είχαμε μία επίδειξη ήθους, αλληλεγγύης, αγάπης και φιλαδελφίας. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα υπάρξουν καινούργιες πρωτότυπες και δημιουργικές δράσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος