FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για την Τσικνοπέπμτη-Πού να τσικνίσετε

Ημερομηνία: 16-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Διασκέδαση, Νέα

geniki-diaskedasi-tsiknopempti2

Αυτή η Πέμπτη του χρόνου είναι μια τρελή μίξη Διονυσιακής λατρείας και χριστιανοσύνης και προσφέρει μια μοναδική συνθήκη, ικανή να σπάσει τη μονοτονία, να σμίξει τους δικούς μας σε ένα (στριμωχτό) τραπέζι, σε μια ταβέρνα και να φέρει το πιο πλατύ χαμόγελο στα χείλη των λιχούδηδων.

Επειδή κάθε χρόνο δεν ξέρουμε πού να το πρωτο-τσικνίσουμε, αφού είμαστε διχασμένοι ανάμεσα στις παραδοσιακές ψησταριές που «το τσικνίζεις» και τσικνίζεσαι και ο ίδιος, και στις πιο κομψές που ανήκουν στην κατηγορία των εστιατορίων, που ξέρεις πως θα γευτείς άριστης ποιότητας κρέας, σας παραθέτουμε τις προτάσεις μας και αφήνουμε την επιλογή σε εσάς…

nipio-tsinkopempti

 Με ψητούρα και διπλό live στο «Νηπιαγωγείο»

Η Τσικνοπέμπτη στο «Νηπιαγωγείο» έχει μεγάλη παράδοση! Ψητούρα από το πρωί και κατά τις 14:30 ο Πάνος Χατζηλαζαρίδης παίρνει την κιθάρα του και μαζί με τον Φώτη Αθανασόπουλο σε μπάσο και κρουστά σας κρατούν συντροφιά με έντεχνα τραγουδάκια. Το βράδυ στις 21:00 το «Νηπιαγωγείο» συνεχίζει ακάθεκτο με ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο από τους: Τάκη Δόξα (κιθάρα), Κανέλα Πολιτοπούλου (φωνή-ακκορντεόν) και Κωσταντίνο Μπαφατάκη (φωνή-μπουζούκι).

-Στη «Σούβλα» την Τσικνοπέμπτη κρατάνε την παράδοση! Τσικνίστε με παϊδάκια, σουβλάκια, κοτόπουλο ολόκληρο στα κάρβουνα, κοντοσούβλια, πανσέτα χοιρινή στην σούβλα και πολλούς άλλους μεζέδες…

Στη χασαποταβέρνα «Όπως Παλιά» κυριαρχεί η παρεΐστικη ατμόσφαιρα, καθαρό περιβάλλον και κρέατα… ένα κι ένα, όπως στις παλιές ταβέρνες! Το ιδανικό μέρος για την Τσικνοπέμπτη!

Το μοντέρνο ψητοπωλείο «Γωνιακό Grill» λειτουργεί στην κεντρική πλατεία του Πύργου, με αρκετές προτάσεις σε σουβλάκια, κεμπάπ και πιάτα με βάση το κρέας που ψήνονται στα κάρβουνα και προέρχονται από φρέσκες πρώτες ύλες.

– «Το Κουτούκι του Ανδρέα και της Μάχης» στην πλατεία του Σκουροχωρίου σας περιμένει να τσικνίσετε και να γευτείτε τις πλούσιες γεύσεις του οι οποίες είναι εμπνευσμένες από την Ελληνική κουζίνα.

 – «Porto Marine» στο Παλούκι, το αγαπημένο στέκι με τα γκουρμέ πιάτα ψαρικών και θαλασσινών σας προσκαλεί σε ένα γλέντι ΜΕ ΚΡΕΑΣ για να τσικνίσετε σύμφωνα με το έθιμο, συντροφιά με τις μελωδίες των: Τάκη Σφυρή, Τάκη Κλάδη και Ελίνας Μίχου…

-Και αυτή την Τσικνοπέμπτη στην ταβέρνα «Ξενόφος» στα Δουνέικα παϊδάκια, μπριζόλες, μπιφτεκάκια, λουκάνικα κι εκλεκτά εδέσματα σας περιμένουν ζεστά. Είναι όλα πρώτης ποιότητας και πραγματικά δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε…

-Το εστιατόριο «Αίγλη» είναι ένας κλασικός προορισμός για εκείνους που θέλουν να γιορτάσουν τη μέρα παραδοσιακά. Αυτό το μαγαζί εδώ και χρόνια σερβίρει λαχταριστά μπριζολάκια με τηγανιτές πατάτες. Συνοδέψτε τα με σαλάτες, απλές αλλά πολύ γευστικές!

– «Αλάτι και Πιπέρι» στο Βαρθολομιό: ο ναός της ποιοτικής κρεατοφαγίας. Εστιατόριο που δεν μπορεί κανείς να αντιγράψει. Ανυπέρβλητο το ταλέντο τους στο ψήσιμο και στην εξυπηρέτηση. Πιάτα που όμοιά τους δεν θα βρεις, φιλέτο του χασάπη και μπριζολάκια, συνοδευτικά όσα χρειάζονται, περιποιημένες σαλάτες, ιδανικό μέρος για την αποψινή μέρα!

-Το «Αmalias Hotel» πιστό στο ραντεβού με την ελληνική κουζίνα, εμπλουτίζει τις παραδοσιακές συνταγές του χθες με τους μαγειρικούς νεωτερισμούς του σήμερα. Ειδικό μενού για την Τσικνοπέμπτη, ζωντανή μουσική και δωρεάν μπύρα στο ξεχωριστό περιβάλλον του ξενοδοχείου είναι οι εγγυημένοι παράγοντες για μια αξέχαστη μέρα!

-Στη «Bella Luna» Η οικογενειακή ταβέρνα του 1967 συνεχίζει δυναμικά τη γαστρονομική της πορεία στην περιοχή των Χανακίων, προσφέροντας με σεβασμό κλασικά, παραδοσιακά πιάτα που την καθιέρωσαν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος