FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 09-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Η Κατερίνα Στανίση live στο «Premiera»

Η Κατερίνα Στανίση έρχεται σε μία μοναδική εμφάνιση για να ανατινάξει την διασκέδαση της πόλης μας αυτό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο «Premiera live». Τραγουδούν επίσης οι: Πάνος Βαβίλης, Σάκης Αρώνης και Δήμητρα Λυμπέρη. Μην λείψει κανείς.

Πυλαρινός-Χατζηγιάννη ζωντανά στο «Δημοτικό»

Κάθε Σάββατο βράδυ το μεζεδοπωλείο-εστιατόριο «το Δημοτικό» στον Πύργο σας περιμένει με ζωντανή μουσική με τους Χρήστο Πυλαρινό και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Ανανεωμένο μενού, ανανεωμένος χώρος και πολλές διαφορετικές βραδιές τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας… Ο καιρός έχει αλλάξει και «το Δημοτικό» είναι ανοιχτό για τα πιο ζεστά βράδια του φετινού χειμώνα!

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

«Πάμε μπουζούκια» και αυτό το Σάββατο. Το «Τετράστιχο Live Theatre» είναι εδώ με ανανεωμένο πρόγραμμα και ανεβασμένη διάθεση και εγγυάται μια υπέροχη βραδιά για εσάς και την παρέα σας! Τραγουδούν οι: Ηρακλής Φάμελος, Πάνος Χατζηλαζαρίδης, Μαρκέλλα Βαρβαρέσου και Βασιλική Ζαγορίτη. Από τις 11:30 το βράδυ του Σάββατου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τετράστιχο»!

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος