FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 07-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

«Birthday Party» στο «Parea Cafe»

Αυτό το Σάββατο το αγαπημένο σας «Parea cafe» γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας του. Σας προσκαλούν στο καθιερωμένο πλέον πάρτι γενεθλίων του και σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό.

«Ta Panta Ola» στο «Mokai»

Μια μοναδική βραδιά σας περιμένει αυτό το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο «Mokai Bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο dj Sakis Grillas για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογες.

 

«Saturday Night» στο «Mercado Bar»

Αυτό το Σάββατο 7 Οκτωβρίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

Opening Night στο «Bardoo»

Μετά από 5 μήνες απουσίας το αγαπημένο σας «Bardoo» στην Αμαλιάδα επιστρέφει για μια ακόμα χειμερινή σεζόν στην νυχτερινή ζωή της πόλης με ένα πάρτι επανένωσης με φίλους και γνωστούς. Σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και χορό. Γι’ αυτό μην λείψει κανείς.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Beat & Greek στο «Block 365»

Αυτό το Σάββατο ο dj Giannis Fournomitis θα βρίσκεται στο «Block 365» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις καλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Πυλαρινός-Χατζηγιάννη ζωντανά στο «Δημοτικό»

Κάθε Σάββατο βράδυ το μεζεδοπωλείο-εστιατόριο «το Δημοτικό» στον Πύργο σας περιμένει με ζωντανή μουσική με τους Χρήστο Πυλαρινό και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Ανανεωμένο μενού, ανανεωμένος χώρος και πολλές διαφορετικές βραδιές τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας… Ο καιρός άλλαξε και «το Δημοτικό» είναι ανοιχτό για τα πιο ζεστά βράδια του φετινού χειμώνα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος