FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 28-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

dance-life-steps

Σεμινάριο Latin από την «Dance LifeSteps»

Ετοιμαστείτε για ένα όμορφο σεμινάριο, αυτό το Σάββατο από τις 6 μέχρι τις 8, με γνώση τεχνικής και όχι μόνο, από έναν αξιοθαύμαστο χοροδιδάσκαλο και προπονητή ζευγαριών, τον Αντώνη Ιερόπουλο. Δυνατές μα και γλυκές μελωδίες paso doble και rumba θα ντύσουν τις κινήσεις μας και υπό την καθοδήγηση του κ. Ιερόπουλου θα δεχθούμε κάθε χορευτική γνώση. Γιατί όλα μπορούν να συμβούν στο σωστό μέρος: Dance Lifesteps Ακαδημία Χορού!

antzela-premiera

Η Άντζελα Δημητρίου αναστατώνει το «Premiera»

Κρυστάλλινη, γυναικεία, λαϊκή φωνή…  επειδή εσείς το ζητήσατε! Η λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου, σε μία μοναδική εμφάνιση το Σάββατο το βράδυ, στο «Premiera» στον Πύργο.

 barcode

School madness στο «Barcode»

To Σάββατο 28 Ιανουαρίου η B’ Λυκείου Ζαχάρως επιστρέφει με ένα πάρτι «school madness» που θα γίνει στο αγαπημένο μαγαζί της νεολαίας, το «Barcode»! Mε Resident Dj τον Takis Tsagkalias και PhotoShooting από το Alexopoulos Photography η βραδιά είναι αυτονόητο ότι θα απογειωθεί! Η είσοδος είναι 2€ και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 23:00! Γίνε και εσύ για μια βραδιά ξανά μαθητής…

 bella-luna-laiko-2fono

Το ΛΑΙΚΟ2ΦΩΝΟ τραγουδά στη «Bella Luna»

Αυτό το Σάββατο το ΛΑΙΚΟ2ΦΩΝΟ θα είναι στο εστιατόριο «Bella Luna»  για ακόμα ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο! Live μουσική, ωραίο και ανανεωμένο μενού και φυσικά οι πιστοί του πελάτες συμπληρώνουν αυτήν τη όμορφη βραδιά! Στις 10 η ώρα το Σάββατο εσείς τι έχετε κανονίσει;

lobby

La.la.lo the party στο «Lobby»

Το πιο ανατρεπτικό party έρχεται στο «Lobby Cafe» στη Γαστούνη το Σάββατο 28 Γενάρη στις 9:30 το βράδυ. Η ομάδα του Joker ανυπομονεί να σας δείξει τα παιχνίδια της, πχ. πυροτεχνήματα και άλλες πολλές εκπλήξεις! Πρέπει να είστε εκεί! Με τον  Δημήτρη Κάτσαρη οn decks και την υποστήριξη της A’ Λυκείου Γααστούνης!

detox

«Detox night» στο «Depot»!

Το «Depot» διοργανώνει αυτό το Σάββατο ένα «Detox night», με την υποστήριξη του 1ου Γελ Αμαλιάδας, για να μπει δυναμικά στα Σαββατιάτικα βράδια με πολύ χορό και μουσική ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το event! Μετά τις 11 ραντεβού όλοι εκεί!

horokinisi-flamenco

Σεμινάριο Flamenco από την «Χοροκίνηση»

Η δημοφιλής και καταξιωμένη χορεύτρια-χορογράφος-χοροδιδάσκαλος Ελένη Γιαννοπούλου θα παραδώσει ένα μοναδικό σεμινάριο για τους λάτρεις του Flamenco στον Πύργο! Είστε όλοι προσκεκλημένοι να συμμετέχετε σε αυτό το χορευτικό τριήμερο από τις 27 έως 29 Ιανουαρίου  και ώρες 12:00 μ.μ. μέχρι 3:00 μ.μ. στη σχολή χορού «Χοροκίνηση» για να γνωρίσετε τον πιο φλογερό χορό παγκοσμίως από την καλύτερη του είδους στην Ελλάδα!

kostas-lamp-mikro-cafe-poster

Παρέα με Kosta Lamp στο «Μικρό Καφέ»

Παρασκευή και Σάββατο βράδυ o dj Kostas Lamp σας κρατάει συντροφιά στο «Μικρό Καφέ» στην πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο, με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές. Αφεθείτε λοιπόν άφοβα στα χεράκια του…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος