FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 21 Απριλίου

Ημερομηνία: 21-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Central»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου στο «Central Café & bar» στην Αμαλιάδα και υπόσχεται να σας ανεβάσει την διάθεση με γνωστές επιτυχίες. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή!

Iro’s Saturday Nightstories στο “Melrose”

Αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου η Iro Riga διηγείται τις «ιστορίες» της μέσα από ιδιαίτερες μουσικές επιλογές στο «Melrose Rock Bar». Σας περιμένουν για ποτάκι και για να χαλαρώσετε, να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να χορέψετε!

Ο Σπύρος Νίαχος στο «Σταθμός Cafe»

Αυτό το Σάββατο 21 Μαρτίου ο Σπύρος Νίαχος θα βρίσκεται στο «Σταθμός Cafe», Υψηλάντου 12, στον Πύργο για να σας ανεβάσει την διάθεση με γνωστές επιτυχίες. Στα πλήκτρα ο Βασίλης Φλεγγας και μπουζούκι ο Σωτήρης Γιαννικόπουλος. Μην λείψει κανείς.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Sou Πα… Mou πες στο «Suite»

Ένα νέο πάρτι έχει έρθει και κάνει δυναμική είσοδο στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης στο «Suite Café-bar» και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου. Εσείς κάντε την αφιέρωσή σας καθώς το κέφι ανεβαίνει. Ηοsted by Petros Trivizas & Panos Mantas.

«Aperol Spritz» Afternoon Party στο «My Friend’s»

Αυτό το Σάββατο 21 Μαρτίου το «My Friend’s» στη Γαστούνη σας προσκαλεί σε ένα απογευματινό πάρτι με διάφορες γεύσεις από τo «Aperol Spritz». Μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας ανεβάσει το κέφι με τις μουσικές του επιλογές.

Kingdom Saturday στο «Kingdom»

Ένα μοναδικό πάρτι σας περιμένει αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis για να σας ανεβάσει την διάθεση, όπως μόνο αυτός ξέρει, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος