FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 2 Ιουνίου

Ημερομηνία: 02-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Suite»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου  στο «Suite cafe bar» στον Πύργο. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Dj set o Nikos Marinopoulos. Μην λείψει κανείς.

The Grande College Party στο «Kingdom»

Αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου σε ένα πάρτι… πειρασμό σας προσκαλεί το «Kingdom Live Club» στην Αμαλιάδα αφού το «The College Stylez», μαζί με το «Insomnia Party», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν όλους σε μία άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνει ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis.

Welcome Summer Spirit στο «Althea apartments»

Αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου το «Althea apartments» στο Κατάκολο καλωσορίζει το καλοκαίρι και σας προσκαλεί στο ανακαινισμένο μπαρ «Αlthea balcony». Σας περιμένουν να δοκιμάσετε τα κοκτέιλς, ποτά, κρύα ροφήματα, πλατό αλλαντικών, με θέα τη θάλασσα στο σούρουπο του Κατακόλου. Μην το χάσετε.

Iro’s final Saturday Nightstories

Αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου η μοναδική dj Iro Riga διηγείται τις «ιστορίες» της μέσα από ιδιαίτερες μουσικές επιλογές στο «Melrose Rock Bar». Σας περιμένει για ποτάκι για να χαλαρώσετε, να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε, να πείτε 2 κουβέντες και να χορέψετε! Μην το χάσετε.

Ξεχωριστές μελωδίες από τον dj Kallahan στο «4t Forty»

Αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου ο γνωστός dj Kallahan θα είναι κοντά σας στο «4t Forty espresseria & cocktail bar», Όθωνος Αμαλίας 27, στην Αμαλιάδα για να σας κρατήσει συντροφιά με ξεχωριστές μελωδίες. Εσείς θα λείπετε;

Blackout βραδιά στο «Black Coffee Bar»

Ένα «Black Out» πάρτι σας περιμένει αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου για να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης της Αμαλιάδας στο «Black Coffee Bar». Τα φώτα σβήνουν και το κέφι ανεβαίνει. Μην το χάσετε.

«Central Saturdays» στο «Central»

Αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Drink & Roll στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου το «Drink & Roll», το πιο ανατρεπτικού πάρτι της πόλης, σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος