FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Ημερομηνία: 18-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι Johnny Kintz, Tony Dope και Daio στο «Deus Ex Musica»

Αυτό το Σάββατο 18 Νοεμβρίου έρχονται οι γνωστοί djs Johnny Kintz, Tony Dope και Daio στα decks του «Deus Ex Musica» στην οδό Κολοκοτρώνη 13 & Διάκου

Ο dj Giwrgos Tzivas στο «Mokai Bar»

Μια μοναδική βραδιά σας περιμένει και αυτό το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο «Mokai Bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο Giwrgos Tzivas για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Εσείς θα λείπετε;

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

«Πάμε μπουζούκια» και αυτό το Σάββατο. Το «Τετράστιχο Live Theatre» είναι εδώ με ανανεωμένο πρόγραμμα και ανεβασμένη διάθεση και εγγυάται μια υπέροχη βραδιά για εσάς και την παρέα σας! Τραγουδούν οι: Ηρακλής Φάμελος, Πάνος Χατζηλαζαρίδης, Μαρκέλλα Βαρβαρέσου και Βασιλική Ζαγορίτη.Από τις 11:30 το βράδυ του Σάββατου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τετράστιχο»!

Λαϊκό ξεφάντωμα στο «Premiera»

Άλλο ένα λαϊκό ξεφάντωμα πάνω σε πίστες και τραπέζια έρχεται να αναστατώσει το Σάββατό σας. Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου το «Premiera live» πρωταγωνιστεί στη διασκέδασή σας με το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα στο νομό. Τραγουδούν οι: Άγγελος Σαμαντάς, Σάκης Αρώνης, Βάσια Ντέκα και Δήμητρα Λυμπέρη.

Ο Tasos Gavriliadis στο «L’opera»

Ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο «L’opera» στην Κεντρική πλατεία Πύργου για να σας ανεβάσει την διάθεση, όπως μόνο αυτός ξέρει, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο η ταράτσα του Sherlock σας περιμένει για να χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο.

«Party like Gatsby» στο «Bardoo»

Αυτό το Σάββατο 18 Νοεμβρίου το «Bardoo» στην Αμαλιάδα σβήνει το τρίτο τους κεράκι και το γιορτάζουν με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο, με ένα θρυλικό party εποχής, σαν αυτά του υπέροχου Gatsby! Οι Εventistas θα φροντίζουν η ατμόσφαρα να μυρίζει Νέα Υόρκη του 1920, αυτή την εποχή των θαυμάτων, της τέχνης, της υπερβολής. Εσείς φορέστε τα καλά σας και μαζί με την πιο ωραία σας διάθεση, σας προσκαλούν για να ζήσετε  κάτι μοναδικό!

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 18 Νοεμβρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Πυλαρινός-Χατζηγιάννη ζωντανά στο «Δημοτικό»

Κάθε Σάββατο βράδυ το μεζεδοπωλείο-εστιατόριο «το Δημοτικό» στον Πύργο σας περιμένει με ζωντανή μουσική με τους Χρήστο Πυλαρινό και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Ανανεωμένο μενού, ανανεωμένος χώρος και πολλές διαφορετικές βραδιές τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας… Ο καιρός άλλαξε και «το Δημοτικό» είναι ανοιχτό για τα πιο ζεστά βράδια του φετινού χειμώνα!

 

«Όλα Πόπα» στο «Floral café-bar»

Το αγαπημένο σας trash party κλείνει 2 χρόνια παρουσίας με μια άκρως ανατρεπτική βραδιά αυτό το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο «Floral café-bar», Γεωργακοπούλου 14 στο Βαρθολομιό. Σας περιμένουν διάφορα είδη μουσικής που θα σας ξεσηκώσουν όπως Pop, dance, EDM, RnB, trap, dubstep, disco, έντεχνο, λαϊκό κ.α. On decks οι djs Giannis Karmalis & Κώστας Αρβανίτης

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος