FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 16 Ιουνίου

Ημερομηνία: 16-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Suite»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου  στο «Suite cafe bar» στον Πύργο. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Dj set η Patricia Kavvoura. Μην λείψει κανείς.

Saturday Night Grooves στο «Gotham Roof» από τον dj Kallahan

Αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου ο γνωστός dj Kallahan θα είναι κοντά σας στην ταράτσα του  «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο για να σας κρατήσει συντροφιά με ξεχωριστές μελωδίες. Εσείς θα λείπετε;

Closing Party στο «Deko»

Με πάταγο θα σας αποχαιρετήσει και την φετινή σεζόν αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου το «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα και σας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις από το μαγαζί που έχετε αγαπήσει. Μην το χάσετε.

Η Ράνια Κωστάκη στα decks του «Thalassa beach-bar»

Αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου το κορίτσι με το χρυσό χαμόγελο, η Ράνια Κωστάκη η οποία θα επιλέξει για εσάς τις καλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες θα βρίσκεται στο «Thalassa beach-bar» στην Κουρούτα! Σας περιμένουν λίγο μετά τις 11 μ.μ. Μην λείψει κανείς.

«Central Saturdays» στο «Central»

Αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Drink & Roll στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου το «Drink & Roll», το πιο ανατρεπτικού πάρτι της πόλης, σας περιμένει στο «Mokai Bar» στην κεντρική πλατεία Πύργου και σας δίνει το απόλυτο κίνητρο να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ζήσετε το κάτι άλλο ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μην το χάσετε.

Opening party στο «Floral»

Το πιο floral grand opening σας περιμένει στο «Floral Cafe», Γεωργακοπούλου 14 στο Βαρθολομιό αυτό το Σάββατο 16 Ιουνίου. Δροσιστικά cocktails και ξεσηκωτικές επιτυχίες από τον dj Arva θα κάνουν το πιο όμορφο συνδυασμό για την βραδινή σας έξοδο. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος