FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 16-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Πάμε Μπουζούκια στο «Τετράστιχο»

«Πάμε μπουζούκια» και αυτό το Σάββατο. Το «Τετράστιχο Live Theatre» είναι εδώ με ανανεωμένο πρόγραμμα και ανεβασμένη διάθεση και εγγυάται μια υπέροχη βραδιά για εσάς και την παρέα σας! Τραγουδούν οι: Ηρακλής Φάμελος, Πάνος Χατζηλαζαρίδης, Μαρκέλλα Βαρβαρέσου και Βασιλική Ζαγορίτη. Από τις 11:30 το βράδυ του Σάββατου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τετράστιχο»!

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο η ταράτσα του Sherlock σας περιμένει για να χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο.

Πυλαρινός-Χατζηγιάννη ζωντανά στο «Δημοτικό»

Κάθε Σάββατο βράδυ το μεζεδοπωλείο-εστιατόριο «το Δημοτικό» στον Πύργο σας περιμένει με ζωντανή μουσική με τους Χρήστο Πυλαρινό και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη. Ανανεωμένο μενού, ανανεωμένος χώρος και πολλές διαφορετικές βραδιές τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας… Ο καιρός άλλαξε και «το Δημοτικό» είναι ανοιχτό για τα πιο ζεστά βράδια του φετινού χειμώνα!

 

Λαϊκό ξεφάντωμα στο «Premiera»

Άλλο ένα λαϊκό ξεφάντωμα πάνω σε πίστες και τραπέζια έρχεται να αναστατώσει το Σάββατό σας. Απόψε το «Premiera live» πρωταγωνιστεί στη διασκέδασή σας με το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα στο νομό. Τραγουδούν οι: Άγγελος Σαμαντάς, Σάκης Αρώνης, Βάσια Ντέκα και Δήμητρα Λυμπέρη.

Sinner Saturdays στο «Sinner»

Απόψε το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι από τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος