FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 14 Ιουλίου

Ημερομηνία: 14-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Η Λένα Παπαδοπούλου στο «ΘΕΑ»

Η Λένα Παπαδοπούλου, μια εκρηκτική τραγουδίστρια με την εξέχουσα φωνή της, την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία και πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό της έρχεται αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου στο «ΘΕΑ» στην Κουρούτα για να σας ξεσηκώσει σε ένα υπέρλαμπρο πρόγραμμα που κανείς δεν θέλει να χάσει.

Keep It Secret στο «JOJO Beach Bar»

Ένα νέο πάρτι ήρθε και κάνει πάταγο στην νυχτερινή διασκέδαση στην παραλία της Κουρούτας στο «JOJO beach bar». Δροσιστικά cocktails, ξεσηκωτικές επιτυχίες και dance show θα κάνουν το πιο όμορφο συνδυασμό για την βραδινή σας έξοδο. Σας περιμένουν κάθε Σάββατο με πολλές εκπλήξεις. Resident dj ο Sakis Grillas. Μην λείψει κανείς.

Cocktail Night στο «Libro»

Βράδυ Σαββάτου και το «Libro afternoon bar», στον Πύργο σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ! Μην το χάσετε.

Black Summer Party στο «Black Coffee Bar»

Ένα «Black Out» καλοκαιρινό πάρτι σας περιμένει αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου για να βάλει «φωτιά» στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης της Αμαλιάδας στο «Black Coffee Bar». Τα φώτα σβήνουν και το κέφι ανεβαίνει. Μην το χάσετε.

Saturday Night στο «Breeze Summer Club»

Βράδυ Σαββάτου και το «Breeze Summer Club» στο Κατάκολο σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και ανεβασμένη διάθεση.

White Sunrise στο «White Island»

Σε μια «λευκή νύχτα» σας προσκαλεί αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου το «White Island Summer Club» στην παραλία Κουρούτας. Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό σόου με πυροτεχνήματα. Το dress code που έχει οριστεί για το πάρτι είναι τα λευκά ρούχα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος