FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 11 Μαρτίου

Ημερομηνία: 11-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

gastronomia-festival-2o-pyrgos-mageiroi

 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Γιορτή γευσιγνωσίας, ένα γαστρονομικό ταξίδι με πολλές εκπλήξεις που θα απολαύσει ο κόσμος, υπόσχεται το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργανώνεται το Σάββατο 11 Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία Πύργου από την Λέσχη Αρχιμαγείρων, το ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ και το Επιμελητήριο Ηλείας. Στην μεγάλη αυτή γιορτή γαστρονομίας, τα τηγάνια θα πάρουν «φωτιά» με live show μαγειρικής, η Λέσχη Αρχιμαγείρων με τους καταξιωμένους σεφ της  θα μαγειρέψει για τους μικρούς της φίλους, ενώ θα γίνει και διαγωνισμός μαγειρικής και παρουσίαση μαθητών από τα ΙΕΚ Σμαρνάκη και τους καθηγητές τους. Παράλληλα, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας, θα γίνει παρουσίαση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, ενώ η διατροφολόγος – διαιτολόγος Μαρία Χριστακοπούλου θα μιλήσει για την μεσογειακή διατροφή και την διατροφή των παιδιών στο σχολείο. Την εκδήλωση θα ανοίξει με παραδοσιακούς χορούς ο Λαογραφικός μουσικοχορευτικός Όμιλος Πύργου «ΟΙ ΜΩΡΑΪΤΕΣ», ενώ ο επίλογος θα γραφτεί με βραβεύσεις και επαίνους για την τελετή λήξης.

 retro-cafe-bar

Mystery train στο «Retro»

Ένα ακόμη μαγικό βράδυ θα συντελεστεί το βράδυ Σαββάτου στο «Retro cafe-bar» στην Αμαλιάδα με τις επιλεγμένες μουσικές του Τάσου Κοροντζή και του Λάμπη Βασιλάτου. Το στοιχείο της βραδιάς μας το κρατάνε κρυφό, γι’ αυτό όσοι περίεργοι προσέλθετε βράδυ Σαββάτου, ώρα 11, στο  «Retro cafe-bar»…

 tetrastixo

«Πάμε μπουζούκια» στο «Τετράστιχο»

«Πάμε μπουζούκια» και αυτό το Σάββατο. Το «Τετράστιχο Live Theatre» επανέρχεται με ανανεωμένο πρόγραμμα και ανεβασμένη διάθεση και εγγυάται μια υπέροχη βραδιά για εσάς και την παρέα σας! Από τις 11:30 το βράδυ του Σάββατου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τετράστιχο»!

premiera

Λαϊκό ξεφάντωμα στο «Premiera»

Άλλο ένα λαϊκό ξεφάντωμα πάνω σε πίστες και τραπέζια έρχεται να αναστατώσει το Σάββατό σας. Το Σάββατο 11 Μάρτη το «Premiera live» πρωταγωνιστεί στη διασκέδασή σας με το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα στο νομό. Τραγουδούν οι: Γιάννης Τσίλης, Αγγελική Δημοπούλου, Γιώργος Σαλέμης και Ιφιγένεια Χατζηγιάννη.

gasparis-live

«Γασπαρης Live» με νέο πρόγραμμα

Το «Γασπαρης Live» είναι ένας χώρος διασκέδασης με ζωντανή μουσική, μουσικά γκρουπάκια, χορεύτριες οριεντάλ και extreme show. Σας περιμένουν το Σάββατο από τις 11 το βράδυ με νέο πρόγραμμα και νέους καλλιτέχνες που θα απογειώσουν την νυχτερινή σας διασκέδαση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος