FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 29-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι «Passepartout» στο roof bar του «Sherlock»

Οι «Passepartout» επιστρέφουν απόψε στην ταράτσα του «Sherlock» και προσφέρουν σε παλιούς και πιστούς φίλους που έχουν καιρό να τους απολαύσουν, αλλά και σε όσους δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν, μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια και κέφι! Μην λείψει κανείς.

The 90’s Trash Party στο «Bardoo»

Το καθιερωμένο ραντεβού με την αγαπημένη σας δεκαετία έρχεται απόψε στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Μια βραδιά γεμάτη κέφι, μουσική, και χορό σας περιμένει με τραγούδια που έχετε αγαπήσει.

Ο CJ Jeff στο «Pallas»

Ο Cj Jeff είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους dj στην Ελλάδα. Από τα μέσα της δεκαετίας του 90, ένας γνήσιος clubber που κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους dj του κοινού, έχοντας παρουσίες σε κλασικά πλέον clubs, όπως +Soda και U-matic έρχεται απόψε στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά για να απογειώσει την βραδιά σας.

Back To The 90’s Party στο «Deus»

Απόψε δυο ξεχωριστοί djs o Kallahan και o Cotton θα βρίσκονται στο «Deus Ex Musica», Κολοκοτρώνη 13 & Διάκου, λίγο μετά τις 10:30 μ.μ για να σας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη ατελείωτο χορό με τα τραγούδια που έχετε λατρέψει. Εσείς θα λείπετε;

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο «Ακαντού»

Ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ σας περιμένει απόψε στον παιδότοπο «Ακαντού». Θεατρικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, face painting, δωράκια και λιχουδιές περιμένουν τους μικρούς φίλους. Είσοδος για τα παιδιά 5 ευρώ μαζί με ατομικό χυμό και η είσοδος για τους συνοδούς ελεύθερη.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος