FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 27-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Central»

Ο Πάνος Βαβίλης σήμερα μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τρελό θα μ’εχεις» σε στίχους Δημήτρη Πάτσιου και μουσική Γιώργου Γιαννικόπουλου στο «Central Café & bar» στην Αμαλιάδα.

Pre Halloween Party στο “Melrose”

Απόψε λίγο μετά τις 9:30 μ.μ. η Iro Riga επιστρέφει στα decks του «Melrose Rock Bar» με δυνατούς ρυθμούς από Rockabilly / psychobilly / electro / punk rock / garage / surf, κά. Σας περιμένει με sexy διάθεση για μια μοναδική βραδιά σε ένα πάρτι για όσους έχουν όρεξη να μυηθούν στη μαγεία του halloween. Μην λείψει κανείς.

Greek Night στο «Caldo»

Απόψε o dj Nikos Panagoulias θα είναι στο «Caldo coffee & bar» για να σας ανεβάσει την διάθεση σε μια άκρως ελληνική βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

“Mash Up Mix Party” στο “Pantheon”

Απόψε ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο “Pantheon Espresso Bar” στον Πύργο για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις καλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Πάνος και Ηρακλής live στο “Gotham”

Μια βραδιά γεμάτη έντεχνη και ρεμπέτικη μουσική σας περιμένει απόψε στο “Gotham Coffee, Drinks And Games” στον Πύργο από τους Πάνο και Ηρακλή. Εσείς θα λείπετε;

Greek Night στο «Fuego»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Fuego bar by antonis». ετοιμαστείτε για καταιγισμό από υποβρύχια σε ένα μοναδικό πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Greek Me Up vs Oge live στην «Palaia Agora»

Μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει απόψε στην «Palaia Agora» στον Πύργο με τον Oge να τραγουδάει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του για εσάς. Special τιμές σε υποβρύχια και σφηνάκια.

Ο Μίστερ Ενάρτο (Παναγιώτης Κοντάρης) στο «Deus Ex Musica»

Ο Μίστερ Ενάρτο (Παναγιώτης Κοντάρης) αυτή την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο «Deus Ex Musica», για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μοναδικές του μουσικές επιλογές και να σας προσεγγίσει στον κόσμο των ήχων.

«ΟΧΙ Party» στο «Block

Απόψε το «Block 6» σας προσκαλεί σε ένα πάρτι… άκρως ελληνικό. Μαζί σας θα βρίσκεται ο dj Giwrgos Tzivas ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.

Greek Please στο «Suite café & bar»

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική μουσική και χορό σας περιμένει για ακόμα μια Παρασκευή στο «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

Funky Ducky στο «Sinner»

Οι Παρασκευές στον πεζόδρομο Αμαλιάδας είναι «Funky Ducky»! Μουσικές που θα σας ξεσηκώσουν σας περιμένουν στο «Sinner Cafe – Bar ». Στα decks oι djs John Bousoutis και Mike που θα επιλέξουν για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Rock ‘n Roll στο «Retro-café»

Κάθε Παρασκευή οι καθιερωμένες Rock ‘n Roll βραδιές επέστρεψαν στο «Retro-café» στην Αμαλιάδα! Ένα είδος μουσικής που εξάγει δυνατά συναισθήματα και πολύ κέφι για χορό! Μετά τις 10, ποιος είναι έτοιμος για χορό;

«Trash Party» στο «Pallas»

Απόψε είστε καλεσμένοι μαζί με τη Γ´ Λυκείου Λεχαινών στο ανεπανάληπτο πάρτυ που θα διεξαχθεί στο «Pallas café-bar»! Πολύ κέφι, χορός και διασκέδαση… τέτοιες εκδηλώσεις μια φορά συμβαίνουν, γι’ αυτό καλό είναι να μη λείψετε!

«Όλα Πόπα» στο «Deko café bar»

Απόψε στο «Deko café bar» στην Αμαλιαδα θα βρίσκεται ο γνωστός dj Velvet Mode από την Πάτρα για να σας ανεβάσει το κέφι όπως μόνο αυτός ξέρει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Μαζι του θα είναι και ο dj Alex Psi. Μην λείψει κανείς.

Halloween Special Cocktails

Αυτή την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου το αγαπημένο σας «My friend’s Cafe-Cocktail Bar» στην Γαστούνη σας προσκαλεί σε ένα Halloween party. Μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν σε ένα πάρτι λίγο διαφορετικό από τα καθιερωμένα. Πολλές γεύσεις από κοκτέιλ σας περιμένουν για να τις δοκιμάσετε. Μαζί σας θα είναι και ο dj paul.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος