FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 24 Μαρτίου

Ημερομηνία: 24-03-2017 | Συντάκτης:

giorgos-lazarakis-central

O Γιώργος Λαζαράκης στο «Central»

Τον Γιώργο Λαζαράκη τον γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι του «Στις 30 του Φλεβάρη» και είδαμε ένα νέο άνθρωπο που προσπαθεί να κάνει το δικό του «άνοιγμα» στην ελληνική δισκογραφία. Και το κατάφερε. Επιστρέφει δυναμικά με το τραγούδι «Αηδόνι» και έρχεται να μας το παρουσιάσει την Παρασκευή στο «Central» στην Αμαλιάδα.

mercado-drink-city

Drink city στο «Mercado»

Ένα πάρτυ με πολύ ποτό ετοιμάζει για αυτή την Παρασκευή, στις 23:30, το «Mercado». Ένα πρωτόγνωρο πάρτυ που θα έχει πολύ χορό, αφού έχουν αναλάβει να σας διασκεδάσουν τρεις από τους καλύτερους dj της Ηλείας. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους: Σάκη Μαστοράκη, Μάκη Παπουτσογιαννόπουλο, Νίκο Μαρινόπουλο. Επίσης, η ομάδα του «Μercado» έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις με πολλά δώρα και παιχνίδια να κάνουν την εμφάνισή τους! Εσείς θα λείπετε.

 palaia-agora-ellinofreneia

Ελληνοφρένεια & Δέσποινα Αλμπέρτου στην «Παλαιά Αγορά»

Μια βραδιά Ελληνοφρένειας ετοιμάζει η «Παλαιά Αγορά» για αυτήν την Παρασκευή με την  εκρηκτική guest star Δέσποινα Αλμπέρτου που θα σας μαγνητίσει με το χορό της κοιλιάς. Μόνο ελληνικά τραγούδια θα παίζουν όλη τη βραδιά, γι’ αυτό λίγο μετά τις 11 όλοι ραντεβού στην «Παλαιά Αγορά»!

premiera-sabrina

Η Σαμπρίνα & οι Μορφές Live στο «Premiera»

Την Παρασκευή το «Premiera» υποδέχεται τη γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα που την γνωρίσαμε και αγαπήσαμε πολλά χρόνια πριν. Ο πρώτος δίσκος της Σαμπρίνας κυκλοφόρησε το 1992 με τίτλο «Στην αγκαλιά μου έλα». Η νεαρή τραγουδίστρια τότε δεν άργησε να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο για τη φωνή της όσο και την ομορφιά της. Συνεχίζει μέχρι και σήμερα δυναμικά και ετοιμάζεται να κάνει ένα φαντασμαγορικό σόου την Παρασκευή τα μεσάνυχτα στο «Premiera»! Μαζί της το γυναικείο σχήμα «Μορφές».

 volta-sto-elliniko-bardoo

Βόλτα στο ελληνικό τραγούδι στο «Βardoo»

Αυτή την Παρασκευή 24 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ, το «Bardoo» ετοιμάζει ένα ωραίο, νοσταλγικό, αλλά και μοντέρνο, ποπ και ροκ, έντεχνο και μη, τζαζ και swing και ό,τι άλλο προκύψει σε μια βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό τραγούδι! Στις μουσικές επιλογές ο SuiGeneris αλλά κι εσείς…

sinner-andretos-aggelos

O Άγγελος Ανδρεάτος τραγουδά στο «Sinner»

Ένα άκρως συναισθηματικό τραγούδι κυκλοφόρησε από τον Άγγελο Ανδρεάτο με τίτλο «Τα χείλη έσφιξα». Ο συνδυασμός της ιδιαίτερης φωνής του με τη δυναμική μουσική του ίδιου και με τους γεμάτους ευαισθησία στίχους της στιχουργού Στέλλας Μεϊμάρη, αναμένεται να αγγίξουν το κοινό. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ακούσετε αυτό το κομμάτι και το πρόγραμμα του είναι να έρθετε τη Παρασκευή λίγο μετά τις 10 το βράδυ στο «Sinner».

depot-roni-iron

O RONI IRON στο «Depot club»

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες djs, ο μοναδικός RONI IRON, έρχεται στο «depot club» στην Αμαλιάδα, την Παρασκευή στις 11 μ.μ. για μια βραδιά γεμάτη μοναδικές μουσικές!

 freedom-cafe-live

Μάστορας-Μουλάς ζωντανά στο «Freedom»

Το «Freedom Cafe» στα Μακρίσια κάνει το πρώτο του live και σας περιμένει την Παρασκευή, στις 10:30μ.μ., σε μια βραδιά που θα συζητηθεί! Αποφασισμένο να καθιερώσει τη παρουσία του στις βραδιές της Ηλείας, το «Freedom Cafe» μπαίνει δυναμικά στο χώρο της διασκέδασης με ένα αχτύπητο μουσικό δίδυμο! O Nίκος Μάστορας και ο Μπάμπης Μουλάς θα φροντίσουν να κάνουν αυτή τη πρώτη βραδιά αξέχαστη!

 deko-kai-tetrastixo-live

Το «Deko» πάει «Tετράστιχο»

Aυτή την εβδομάδα δύο πολύ αγαπημένα μαγαζιά της Ηλείας συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια εκρηκτική βραδιά! Το «Deko» αποφασίζει να διοργανώσει στο χώρο του «Τετράστιχο» ένα live με τρεις εκπληκτικές φωνές να δίνουν χρώμα και ρυθμό στη βραδιά.Tη Παρασκευή στις 11 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Τετράστιχο» για να απολαύσετε από κοντά τους Hρακλή Φαμέλο, Δήμητρα Λυμπέρη και Μάριο Δημητρόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος