FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 29 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 29-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

12pithikos

Ο 12ος Πίθηκος Live στο Rex plus

Στην μέχρι τώρα πορεία του ο 12ος Πίθηκος μετράει 5 ολοκληρωμένα άλμπουμ, αρκετές συμμετοχές σε συλλογές και συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες, από την hip-hop σκηνή και όχι μόνο. Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του είναι τα κομμάτια “Ξένοι” σε παραγωγή Substanz DJ, “Ότι Έχει Μείνει” σε παραγωγή Κids of Crackling, καθώς και το «Σκέψεις Στο Τσιμέντο», το μουσικό πρότζεκτ που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον παραγωγό Madness Key, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και θα παρουσιαστεί στη συναυλία τoυ Πύργου. Μαζί του on stage ο DJ Waif στα πικάπ! Αυτή τη Κυριακή από τις 21:30 και μετά οι πόρτες ανοίγουν κι αναμένεται να γίνει χαμός!

 

pita-xoroekfrasi

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τη  «Χοροέκφραση»

Η Σχολή «Χοροέκφραση» κόβει την πίτα της αυτή τη Κυριακή στις 8:30 η ώρα στο «ΒarBarossa» στην Κρέστενα! Λίγο πριν  τελειώσει ο μήνας, η σχολή σας προσκαλεί για να είστε ένας από τους υποψήφιους που θα διεκδικήσει το φλουρί και να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσης!

 vandal

«Afternnon Party» στο «Vandal»
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει την Κυριακή το «Vandal», σε ένα afternoon party στις 6 το απόγευμα, μοιράζοντας πολλά δώρα και μουσικά live μέσω του Venus fm! Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και προβλέπεται αυτή η Κυριακή να είναι από τις πιο ευχάριστες! Με Guest προσκεκλημένους τους Tasos Gavriliadis & Kwstas Masouras πώς γίνεται να μην απογειωθεί η μέρα;

 

oinosense

Το «Oinosense» έχει γενέθλια!

Αυτή την Κυριακή  το «Oinosense» στην Αμαλιάδα έχει γενέθλια, κλείνει ένα χρόνο κοντά σας και το γιορτάζει! Από τις 8 το βράδυ μπορείτε να «ευχηθείτε» και να περάσετε μια όμορφη βραδιά! Όλα τα πιάτα τους θα έχουν έκπτωση 20%.

horokinisi-flamenco

Σεμινάριο Flamenco από την «Χοροκίνηση»

Η δημοφιλής και καταξιωμένη χορεύτρια-χορογράφος-χοροδιδάσκαλος Ελένη Γιαννοπούλου θα παραδώσει ένα μοναδικό σεμινάριο για τους λάτρεις του Flamenco στον Πύργο! Είστε όλοι προσκεκλημένοι να συμμετέχετε σε αυτό το χορευτικό τριήμερο από τις 27 έως 29 Ιανουαρίου  και ώρες 12:00 μ.μ. μέχρι 3:00 μ.μ. στη σχολή χορού «Χοροκίνηση» για να γνωρίσετε τον πιο φλογερό χορό παγκοσμίως από την καλύτερη του είδους στην Ελλάδα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος