FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 13 Αυγούστου

Ημερομηνία: 13-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

«Σινεμά στις πλατείες»

Kauwboy- Το αγόρι με την καλιακούδα, στη Μηλέα Ζαχάρως

Συνεχίζονται οι προβολές του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» που οργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά σε πόλεις και χωριά του νομού Ηλείας το Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους θα γίνει στη Μηλέα Ζαχάρως στη πλατεία με την ταινία «Kauwboy- Το αγόρι με την καλιακούδα» του Boudewijn Koole (Ολλανδία 2012, Ομάδα πολιτών)

Ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης και ο Ηρακλής Φάμελος live στο «Agora Open Mall»

Οι γνωστοί στο ευρύ κοινό Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης και Ηρακλής Φάμελος θα σας ταξιδέψουν και αυτήν την Κυριακή σε εντέχνους και λαϊκούς ρυθμούς στο «Agora Open Mall» στο Κατάκολο.

Σαββατοκύριακο με…«Καραμέλες Ούζου»

Η σπαρταριστή κωμωδία «Καραμέλες Ούζου» του Ηλείου Γιάννη Γαλανόπουλου και στην οποία πρωταγωνιστούν ο Σταύρος Νικολαΐδης και ο Δημήτρης Καμπόλης,μετά την πρεμιέρα της Πέμπτης στο Σταφιδόκαμπο, συνεχίζει το ταξίδι της. Αυριο Σάββατο 12 Αυγούστου στην Βάρδα στην Πλατεία Ελευθερίας, με είσοδο ελεύθερη, και την Κυριακή 13 Αυγούστου στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας στο θέατρο Δρούβα, (είσοδος 8 ευρώ).

«Μικρές Ιστορίες»: Παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Ι. Περδίκη στη Ζαχάρω

Εκδήλωση παρουσίαση του βιβλίου «Μικρές Ιστορίες» του Κώστα Ι. Περδίκη, πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ζαχαραίων Αθήνας & Πειραιά αυτην την Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017, στις 7:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Ρούσσα Μωραϊτου-Ζαφειροπούλου, που είναι φιλόλογος. Αποσπάσματα θα διαβάσουν η ομιλήτρια και ο συγγραφέας του.

Πεζοπορία στο Φαράγγι της Αρήνης

Σας περιμένουν για να περπατήσετε στο όμορφο Φαράγγι της Αρήνης, στις 13 Αυγούστου, και να περάσετε για ακόμα μια φορά όμορφα. Ώρα συνάντησης στις 11:00 π.μ στην είσοδο του Φαραγγιού (στο γεφύρι του Σκουτέρη). Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος