FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 27-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

horokinisi-flamenco

Σεμινάριο Flamenco από την «Χοροκίνηση»

Η δημοφιλής και καταξιωμένη χορεύτρια-χορογράφος-χοροδιδάσκαλος Ελένη Γιαννοπούλου θα παραδώσει ένα μοναδικό σεμινάριο για τους λάτρεις του Flamenco στον Πύργο! Είστε όλοι προσκεκλημένοι να συμμετέχετε σε αυτό το χορευτικό τριήμερο από τις 27 έως 29 Ιανουαρίου  και ώρες 12:00 μ.μ. μέχρι 3:00 μ.μ. στη σχολή χορού «Χοροκίνηση» για να γνωρίσετε τον πιο φλογερό χορό παγκοσμίως από την καλύτερη του είδους στην Ελλάδα!

kostas-lamp-mikro-cafe-poster

Παρέα με Kosta Lamp στο «Μικρό Καφέ»

Παρασκευή και Σάββατο βράδυ o dj Kostas Lamp σας κρατάει συντροφιά στο «Μικρό Καφέ» στην πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο, με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές. Αφεθείτε λοιπόν άφοβα στα χεράκια του…

4stixo-michael-dotson-1

O bluesman Michael Dotson στο «Τετράστιχο»

Tην Παρασκευή 27 Ιανουαρίου ένας αυθεντικός blues man από το Σικάγο ζωντανά στην πόλη μας σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη Blues! O Michael Dotson είναι ένας παγκοσμίου φήμης bluesman από το Σικάγο. H μουσική του μπορεί να περιγραφεί ως “high energy Chicago-style house rockin’ blues”, ένα ωμό μίγμα από shuffles και boogies με γερές ρίζες στην παράδοση και γεμάτο καυτή κιθάρα. Εμφανίζεται παρέα με τον Δ. Ιωάννου στο μπάσο και τον Ν. Τσαβαλο στα τύμπανα και αναμένεται να μας μαγέψουν με τα αυθεντικά “Chicago Blues”.

bourloto 

«ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» opening

Το κέντρο διασκέδασης «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» στην κεντρική πλατεία Πύργου έρχεται να βάλει φωτιά στις βραδιές σας! Το μεγάλο opening που όλοι περιμένατε θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 11 το βράδυ, παρέα με τον dj τον Panagioti Filiopoulos από τα μεγαλύτερα ελληνάδικα της Αθήνας!

mercado

 To «College Stylez» επιστρέφει στο Mercado

Το No1 πάρτυ της πόλης επιστρέφει αυτή τη Παρασκευή στο Μercado! Το College stylez κάνει ποδαρικό στο 2017 με ένα άκρως ανανεωμένο event !! Στη καρδιά της εξεταστικής δίνουνε μαθήματα…διασκέδασης! !Στα decks o ραδιοφωνικός παράγωγος του venus_fm 105.1 Tasos_Gavriliadis. Μαζι του ο εκρηκτικός IVANOISE. Η ομαδα των PROJECT_X σας υπόσχεται ενα αξέχαστο βραδυ! ! Σας περιμενουνε μετά τα μεσάνυχτα !!

bailo-dance-academy

Latin party στο «Αvenue»

Ξεκινά δυναμικά και φέτος η  Bailo dance academy, με το πρώτο πάρτι της χρονιάς για την σχολή, στο «Avenue» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Ελάτε να διασκεδάσετε, πάντα σε Latin ρυθμούς και μαζί με όλη την παρέα της BAILO, να χορέψετε και να ξεφαντώσετε το βράδυ της Παρασκευής. Η είσοδος είναι ελεύθερη, γιατί οι free βραδιές είναι οι καλύτερες!

my-friends

Τα cocktail του χειμώνα στο My Friend’s

To cocktail είναι φύσει δημιούργημα με βάση το συναίσθημα. Αυτό που ο bartender εμφωλεύει σε κάθε κίνηση και περνά στο DNA του. Το «My Friend’s», που φροντίζει να ανανεώνει το ενδιαφέρον μας κάθε χειμώνα με νέες συνταγές cocktail. Μας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύπτουμε νέες γεύσεις, νέες αλχημείες και συνδυασμούς, οδηγώντας μας σε νέους γευστικούς ορίζοντες. To cocktail έχει γίνει πλέον κομμάτι της κουλτούρας μας, βαρόμετρο για την διασκέδασή μας και κάτι παραπάνω από ένα ποτό: To αντικείμενο που ιντριγκάρει τα βράδια μας! Τις Παρασκευές Keep Calm & Drink Cocktails από τις 9 η ώρα!

vradia-rakomelou

Βραδιά ρακόμελου στην Αμαλιάδα

Παρασκευή μετά τις 9.30 το βράδυ στο «Μπίρι- μπίρι» στην Αμαλιάδα διοργανώνεται βραδιά ρακόμελου. Μεζεδάκια, μουσικές και κερασμένα ποτά από το κατάστημα για τους πιο τολμηρούς…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος