FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για Αποκριάτικο ξεφάντωμα (Παρασκευή 24/02/2017)!

Ημερομηνία: 24-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

passepartout 

Το απόλυτο ξεφάντωμα με τους «Passepartout» στο Sherlock

Απόψε ξεφαντώνουμε με τους «Passepartout» στο Sherlock. Επέστρεψαν δριμύτεροι στη νυχτερινή ζωή του Πύργου και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν την πιο κεφάτη, χορευτική και φυσικά καρναβαλική βραδιά! Aυτή η Παρασκευή θα μας μείνει αξέχαστη!

vandal

Με Dj Pappa στο «Vandal»

Εκτεθειμένος σε μια ποικιλία από μουσικά είδη από την παιδική ηλικία, o Dj Pappa έχει αναπτύξει μια βαθιά γνώση και την εκτίμησή του για τη μουσική και την εξουσία της. Την Παρασκευή, στις 23:00, θα βρίσκεται για πρώτη φορά στο «Vandal» με την υποστήριξη των Nu Gianni και Vanilla Radio για να μας ταξιδέψει με τα μιξαρίσματά του! Να είστε όλοι εκεί.

deus-vinyl3

Βινύλιο Πάρτυ chapter 3 στο «Deus»
Κεφάλαιο τρίτο για τις όμορφες βραδιές βινυλίου στο «Deus Ex Musica» και αυτή τη φορά παίζουν εντός έδρας! Τη βραδιά θα ανοίξει ο Ανδρέας Κεραντάρης aka Akm, για να συνεχίσει ο Ioannis Platanitis aka JN-Planetree (Vanilla Radio/Dance Wonderground Productions) και να δώσουν τη σκυτάλη στο γνωστό και μη εξαιρετέο John Kougianos aka Ion:as (12 Tones/Dance Wonderground Productions) με φρέσκες μουσικές από το μακρινό Λονδίνο! Η καλή διάθεση, η παρέα, η ποιότητα και η διασκέδαση είναι δεδομένα! Ραντεβού την Παρασκευή 24 Φλεβάρη στις 22:30 λοιπόν με «A Vinyl meeting session»!

central

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Central»

Mε μια εξαίσια φωνή αποφάσισε να γιορτάσει τη Παρασκευή το «Central» και όχι με κάποιο αποκριάτικό πάρτι! Μια συνταγή καλοδουλεμένη που έχει το φανατικό κοινό της. Πρόκειται φυσικά για τον Πάνο  Βασίλη που είναι ιδιαίτερα αγαπητός προς όλους τους θαμώνες του μαγαζιού! Παρασκευή τα μεσάνυχτα διασκεδάστε στο «Central»!

soul

Carnival Party στο «Soul»

Λόγω του κλίματος των «μασκαρεμένων» ημερών το «Soul» δεν θα μπορούσε να λείψει και να μη δώσει το στίγμα του σε αυτές τις εορταστικές μέρες. Για αυτό διοργανώνει τη Παρασκευή ένα Carnival Party στο οποίο εννοείται ότι τα κοκτέιλ θα ρέουν άφθονα… Μια καλή βραδιά συνοδεύεται και από ένα καλό ποτό…

sinner

Τρελό ξεφάντωμα στο «Sinner»

To «Sinner» επιλέγει να γιορτάσει τις τελευταίες μέρες της Αποκριάς με τα καλύτερα events! Την Παρασκευή ένα Latin party με πολύ μουσική και χορό! Νομίζατε ότι θα χορέψετε μόνοι σας; Λάθος! Η «Bailo dance academy» θα είναι εκεί για να καθοδηγεί το κάθε σας βήμα!

rembetika

Ρεμπετοπαρασκευή στο «Αερικό»

Ρεμπετοπαρασκευή η σημερινή με τον Διονύση και τον Κώστα να παίζουν ζωντανά στο «Αερικό» στην Αμαλιάδα. Πληροφορίες: 2622 301243.

libro-carnival

Carnival Party στο «Libro»

Την Παρασκευή στο «Libro afternoon bar» στην Παλιά Αγορά στον Πύργο διώχνουμε κάθε έννοια, κάθε προβληματισμό και καρναβαλώνουμε με όλη μας την καρδιά! Στα decks ο ιδανικός dj για τέτοιες περιστάσεις, Πάνος Kallahan Καραχάλιος!

block-365

All Star στο «Block 365»

Όλα τα αστέρια καλούνται να έρθουν τη Παρασκευή στο «Block 365» που διοργανώνει το All Star μουσικό πάρτι με όλους τους διάσημους να βρίσκονται στο χώρο του club «μέσω των αυτιών σας»… Μεσάνυχτα και το πάρτι της Αμαλιάδας ξεκινά!

mercado

All star celebrities στο «Μercado Bar»

To official masque party της πόλης είναι γεγονός και διοργανώνεται φυσικά από το «Mercado bar»! Ντυθείτε ο σταρ της αρεσκείας σας και καταφθάστε όλοι την Παρασκευή τα μεσάνυχτα στο «Μercado».. και πού ξέρετε μπορεί να συναντήσετε το ταίρι σας στην τηλεόραση και στην πραγματικότητα… με μόνη εξαίρεση ότι θα είναι μόνο για αυτό το βράδυ! Απολαύστε το στο έπακρο με τους Παύλο Πεσκελίδη και Νίκο Παναγούλια on decks!

gaitanaki-apokries

Παιδικό αποκριάτικο πάρτυ από το «Φυσιολατρικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Πίσας»

Ο Φυσιολατρικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Πίσας διοργανώνει την Παρασκευή 24 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου στο Δημοτικό Σχολείο το παιδικό αποκριάτικο μασκέ πάρτυ του. Καλούνται τα παιδιά να φορέσουν αποκριάτικα ρούχα και να παραβρεθούν για να χορέψουν και να διασκεδάσουν. Παράλληλα διενεργείται μικρή λαχειοφόρος για τα παιδιά, με δώρο ένα κινητό τηλέφωνο.

pantheon

Carnival Party στο «Pantheon»

To «Pantheon», όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει στο δικό του μασκέ πάρτυ για να βρίσκεται και αυτό στο κλίμα των Αποκριών. Καρναβαλιστές και καρνιβαλίστριες μασκαρευτείτε και προσέλθετε την Παρασκευή στο «Pantheon» στις 11 το βράδυ για να ξεσαλώσετε με τη μουσική που θα παίζει ο dj Tzivas!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος