FOLLOW US: facebook twitter

Προσωρινή μεταφορά λαϊκής αγοράς Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 06-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

laiki-sdoe2

Σε ποιους δρόμους θα γίνει  τα επόμενα τρία Σάββατα

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, εγκρίθηκε η προσωρινή μεταφορά της λαϊκής αγοράς για τρία συνεχόμενα Σάββατα, αρχής γενομένης από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016.
Συγκεκριμένα η λαϊκή αγορά θα πραγματοποιηθεί στις εξής οδούς και τμήματα:
1) Επί της οδού που αρχίζει από την οδό Οινομάου και καταλήγει στην είσοδο της λαϊκής, που έχει δύο κατευθύνσεις – ρεύματα από Δύση σε Ανατολή και από Ανατολή σε Δύση με διάζωμα στη μέση. Σε αυτό το σημείο θα εγκατασταθούν οι πωλητές αγροτικών προϊόντων (παραγωγοί – επαγγελματίες).
2) Επί της οδού Κιλκίς από το σημείο που αρχίζει από την οδό Οινομάου με κατεύθυνση προς Ανατολή, διέρχεται πλησίον της Δυτικής εισόδου της λαϊκής και συνεχίζει κατά μήκος της νότιας πλευράς του χώρου της λαϊκής, θα γίνει η εγκατάσταση των επαγγελματιών πωλητών βιομηχανικών ειδών, εκτός και χρειαστεί ένα μέρος να καλυφθεί από πωλητές αγροτικών προϊόντων.
3) Επί της οδού Μακεδονίας από την δυτική είσοδο της λαϊκής με κατεύθυνση προς Νότο έως το πολύ μέχρι την κάθετη οδό Πύρρωνος.
4) Σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι χώροι που προαναφέρθηκαν επί της οδού Οινομάου από τη συμβολή της με την υπό περίπτωση (1) οδό έως προς Νότο στην κάθετη  οδό Πλάτωνος.
Η μεταφορά κρίνεται επιβεβλημένη, αφού θα πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες κατασκευής των στεγάστρων στον χώρο της λαϊκής αγοράς, όπως προβλέπεται από σχετική σύμβαση και τοπογραφικά διαγράμματα.
Για τα συγκεκριμένα προσωρινά μέτρα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ο Δήμος Ήλιδας ενημέρωσε ως οφείλει το Αστυνομικό Τμήμα και την Τροχαία Αμαλιάδας.
Θερμή παράκληση είναι να μην σταθμεύουν στις συγκεκριμένες οδούς τα αυτοκίνητα, από τις 04.00 π.μ. έως το πέρας της διενέργειας της λαϊκής, το αργότερο έως τις 15.00 τα επόμενα τρία Σάββατα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος