FOLLOW US: facebook twitter

Προς αξιοποίηση η περιουσία του Νοσοκομείου Πύργου

Ημερομηνία: 15-02-2017 | Συντάκτης:

diamantopoulos-nosokomeio

Δημοσιεύτηκε ο διαγωνισμός εκμίσθωσης των πρώτων 8 επαγγελματικών χώρων

Οι διαδικασίες για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Γ.Ν. Ηλείας- Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου, έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς χθες, δημοσιεύτηκε στον τοπική τύπο, η περίληψη της πρώτης διακήρυξης (δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός) για την εκμίσθωση των επαγγελματικών χώρων ιδιοκτησίας του.

Συνολικά, στον πρώτο αυτό διαγωνισμό, δίνονται προς ενοικίαση για πέντε χρόνια, οκτώ συνολικά ακίνητα (επαγγελματικοί χώροι) εκ των οποίων εφτά (7) στο κέντρο του Πύργου και ένα (1) στον Ταύρο Αττικής.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας θα ακολουθήσουν οι διακηρύξεις για τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια καθώς  και για τα δύο (2) προκατασκευασμένα καταστήματα εντός του χώρου του Νοσοκομείου.

Η αξιοποίηση της περιουσίας της ΝΜ Πύργου εντάσσεται στο σχέδιο της Διοίκησης και του Υπουργείου Υγείας για την σταθεροποίηση και ανασυγκρότηση του συστήματος υγείας. Η αύξηση των εσόδων, η τόνωση της ταμιακής ρευστότητας και η βελτίωση της οικονομικής θέσης του Γ.Ν. Ηλείας αποτελούν στρατηγικό στόχο της διοίκησης. Όπως τόνισε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας κ. Κώστας Διαμαντόπουλος «Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ΓΝ Ηλείας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Μία ακόμη εκκρεμότητα βαίνει προς διευθέτηση. Τονώνουμε τη ρευστότητα της Νοσηλευτικής Μονάδας, βελτιώνουμε την οικονομική μας θέση, σταθεροποιούμε το σύστημα με διαφάνεια και λογοδοσία».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για να παραλάβουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης στο Γραφείο Προμηθειών της ΝΜ Πύργου (Α. Νικολουτσοπούλου, τηλ. 2621082800).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος