FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Ολυμπιακός Σαβαλίων 0-0: «Χ»ωρίς μεγάλες φάσεις

Ημερομηνία: 27-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις, Προοδευτική και Ολυμπιακός Σαβαλίων έφεραν ισοπαλία χωρίς τέρματα, το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανολάδα. Η Προοδευτική είχε δύο μικροευκαιρίες με τον Κουρκουμέλη, μία σε κάθε ημίχρονο, που δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και φωνάζει για ένα οφσάιντ που υποδείχτηκε ο Κουρκουμέλης στο 85΄ και ενώ έβγαινε τετ-α-τετ.

Ο Ολυμπιακός, διαμαρτύρεται έντονα για καθαρό πέναλτι και αποβολή σε ανατροπή του Καράμπελα από τον Ορλώφ στο 75΄, με τον διαιτητή Σταθόπουλο να μη βλέπει κάτι μεμπτό στη συγκεκριμένη φάση.  Η ομάδα του Γιάννη Δούμα, δεν ήταν καλή επιθετικά και μοναδική αξιόλογη φάση ήταν ένα σουτ του Χ.Μαρκόπουλου στο 60΄,από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

 

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Πατσούρας, Λιακόπουλος, Μούζος, Λ. Σάμαρης (66΄ Κατσιμιτσίρης), Βαλογιάννης, Ορλώφ, Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Μιχαλόπουλος (66΄ Αποστολόπουλος), Νικολετάκης.

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Μ.Μαρκόπουλος, Χοτζάι, Σαββανίδης, Θ. Τσακοπιάκος (60΄ Λαμπρόπουλος), Κ. Τσακοπιάκος, Χ. Μαρκόπουλος, Τσουκαλάς, Κολτσίδας (85΄ Αντωνόπουλος), Καράμπελας, Ν. Μπουγονικολός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος