FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Α.Ε. Πηνείας 3-0: Εύκολη επικράτηση…

Ημερομηνία: 09-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Α.Ε. Πηνείας με 3-0 και έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα, δείχνοντας και φέτος ανταγωνιστική. Η ομάδα του Ανδρέα Κορμπάκη υπέστη την τρίτη ήττα της στο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη χωρίς τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο που πήγε στον Αίαντα (!) και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Παρόλα αυτά, στο 15΄ είχε χαμένο τετ-α-τετ να προηγηθεί με τον Χριστόπουλο. Από κει και πέρα όμως, οι παίκτες του Μάκη Πολίτη κυριάρχησαν ολοκληρωτικά. Στο  35΄ ο Βαλογιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και στο 50΄ ο Χρήστος Νικολετάκης σκόραρε ξανά με ωραίο  πλασέ στο «Γ». Στο 80΄ ο Αποστολόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Προοδευτική: Σταθόπουλος, Πατσούρας (52΄ Πρωινός), Ορλώφ, Ν. Μούζος, Λ. Σάμαρης (75΄ Βασιλόπουλος), Βαλογιάννης (80΄ Κρίγκος), Αποστολόπουλος, Σαρανταυγάς, Κουρκουμέλης, Μιχαλόπουλος (60΄ Κατσιμιτσίρης), Νικολετάκης.

Α.Ε. Πηνείας: Πολυζωγόπουλος, Δ. Λιακόπουλος (80΄ Αργυρόπουλος), Κ. Λιακόπουλος, Κανδυλιώτης, Βλασσόπουλος, Β. Παρασκευόπουλος, Χριστακόπουλος,  Χριστόπουλος,  Κουτσόπουλος, Γαλάνης, Μίχα (70΄ Γ. Παρασκευόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος