FOLLOW US: facebook twitter

Προετοιμασίες για το πανηγύρι Αγ. Χαραλάμπους

Ημερομηνία: 02-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

panigiri

Θα συμμετέχουν 200 και πλέον μικροπωλητές- Από τις 7 έως και τις 10 Φεβρουαρίου και με μουσικές λαϊκές βραδιές

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση της εμποροπανήγυρις για τον εορτασμού του Πολιούχου του Πύργου Αγίου Χαραλάμπους. Οι σκεπαστές κατασκευές στο χώρο του αθλητικού κέντρου της Αγίας Βαρβάρας έχουν ήδη ετοιμαστεί και απομένουν μόνο ελάχιστες λεπτομέρειες για την υποδοχή των εμπόρων απ’ όλη την Ελλάδα, η συμμετοχή των οποίων φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Περισσότεροι από 200 επαγγελματίες μικροπωλητές έχουν ήδη νοικιάσει τις θέσεις τους και θα συμμετέχουν στη διοργάνωση που θα ξεκινήσει την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί ανήμερα του εορτασμού την Παρασκευή 10 Φλεβάρη.

panigiri-proteoimasia

Φέτος, τη διοργάνωση έχει αναλάβει ιδιώτης, και σύμφωνα με την υπεύθυνη προβολής κ. Μαρία Βασιλάκου, η εμποροπανήγυρις θα περιλαμβάνει εκτός από το κομμάτι της έκθεσης προϊόντων και μουσικές λαϊκές βραδιές. «Το ενδιαφέρον των μικροπωλητών- επαγγελματιών απ’ όλη την Ελλάδα είναι μεγάλο και ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 200, καλύπτοντας το σύνολο σχεδόν των διαθέσιμων θέσεων. Τις τέσσερις ημέρες που θα διαρκέσει, έχουμε προγραμματίσει βραδιές μουσικής και διασκέδασης με ζωντανές λαϊκές ορχήστρες. Συγκεκριμένα στις 7 και τις 8 Φεβρουαρίου θα έχουμε τη Σταυρούλα Μάνου με την ορχήστρα της ενώ την παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους, στις 9 Φεβρουαρίου θα είναι κοντά μας ο Γιάννης Κόλλιας με την Ξένια Βέρα συνοδεία βιολιού και κλαρίνου» είπε και πρόσθεσε ότι στόχος των διοργανωτών είναι η ικανοποίηση των πολιτών του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής, όχι μόνο στο επαγγελματικό μέρος αλλά και στο κομμάτι της διασκέδασης. « Στην φετινή εμποροπανήγυρη, για τον εορτασμό του Πολιούχου του Πύργου, οι δημότες μπορούν να βρουν τα πάντα, από είδη οικιακής χρήσης, ένδυσης, υπόδησης, διακοσμητικά, παιχνίδια, λουκουμάδες, παραδοσιακό χαλβά Φαρσάλων, γουρνοπούλα και χίλια δυο άλλα. Σας περιμένουμε όλους».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος