FOLLOW US: facebook twitter

«Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό για τις εργασίες συντήρησης-βελτίωσης και άρσης της επικινδυνότητας της Ε.Ο 33 Πάτρα-Τρίπολη (πρώην 111)

Ημερομηνία: 29-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η υπογραφή σύμβασης και η εγκατάσταση εργολάβου στο έργο Συντήρηση – Βελτίωση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο 33 Πάτρα- Τρίπολη, έως τα όρια του νομού Αρκαδίας, προϋπολογισμού 7.000.000 ευρώ, μετά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου.

«Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα υλοποιούμε το ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο παρεμβάσεων στο εθνικό οδικό δίκτυο της Δυτικής Ελλάδας. Επιτελείται ένα τεράστιο έργο για την δρομολόγηση του οποίου αξίζουν συγχαρητήρια στο δυναμικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας μας, γιατί αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το κονδύλι ύψους 35,5 εκατ ευρώ, το οποίο διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με σκοπό να παρέχουμε ασφαλείς και σύγχρονες οδικές υποδομές στους πολίτες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Μάλιστα  η ανάγκη για  βελτίωση και συντήρηση της Εθνικής Οδού Πατρών – Τριπόλεως (πρώην 111) ιεραρχήθηκε από τα πρώτες  που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε έναν δρόμο που χρησιμοποιείται κατά κόρον και συνδέει τα ορεινά της Αχαΐας και της Ηλείας.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου μέσα στο προσεχές δεκαήμερο και ακολουθεί άμεσα η εγκατάσταση εργολάβου, ώστε οι πρώτες παρεμβάσεις άρσης της επικινδυνότητας να υλοποιηθούν κατά το συντομότερο δυνατό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος