FOLLOW US: facebook twitter

Πολύτιμος βαθμός στη Μυτιλήνη

Ημερομηνία: 20-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Αιολικός-Αστέρας  1-1

Ο Αστέρας απέσπασε πολύτιμο βαθμό στη Μυτιλήνη από τον Αιολικό με 1-1 και αύξησε στους 7 βαθμούς τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Ήταν το τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα για τους «βυσσινί», μετά την ισοπαλία με την Ερμιονίδα και το διπλό στο Άργος. Στο γήπεδο των Λουτρών, o Αστέρας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 15΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σταθάτου από τον Κρητικό, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μελετίδης κι έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά μετά όμως, ο Αιολικός έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Ευσταθίου να πλασάρει από κοντά, μετά από πάσα του Κρητικού(1-1).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Μπαρμπαρούσης,  έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει ξανά προβάδισμα στον Αστέρα, όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ζαχαρή αλλά ο γκολκίπερ του Αιολικού απέκρουσε. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν κάτι ιδιαίτερο και έμεινε το 1-1 μέχρι το τέλος.

Αιολικός: Ζαχαρής, Κρητικός, Κόλλιας, Τάχιας, Παληγεώργος (75′ Λαλάς), Κριπιντήρης, Ευσταθίου, Πάλλα, Ντάμπος (70′ Χρήστου), Μανουσάκης, Μπουρούς.

Αστέρας: Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Κασάπης, Αρβανίτης (46΄ Μπαρδούσης), Μπράβος, Μπουζούρας, Μπαρμπαρούσης (88΄ Παρασκευόπουλος), Μελετίδης, Γκατιάγκα, Σταθάτος (60΄ Όντβονγκ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος