FOLLOW US: facebook twitter

Πολλές γλώσσες μια γιορτή…: Επιτυχημένη η εκδήλωση της PALSO ν. Ηλείας στον Πύργο

Ημερομηνία: 02-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Μέρα γιορτής ήταν το περασμένο Σάββατο για το σύλλογο PALSO ν. Ηλείας και τους μαθητές των φροντιστηρίων από όλο το νομό. Στην κεντρική πλατεία του Πύργου, καθηγητές, μαθητές και γονείς, τίμησαν όλοι μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ξένων Γλωσσών, που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια σε όλη την Γηραιά ήπειρο.

Η εκδήλωση για τα παιδιά περιλάμβανε μεταξύ άλλων χορευτικά από την σχολή χορού της Δήμητρας Μπέρτσου στην Κρέστενα “Shall We Dance”, σόου με ταχυδακτυλουργό, face painting, ζωγραφική, ενώ ακόμα προσφέρθηκαν πολλά γλυκίσματα και κληρώθηκαν δώρα στους συμμετέχοντες.

Η πρόεδρος του Συλλόγου PALSO ν. Ηλείας Χριστίνα Λαμπροπούλου σε δηλώσεις της ανέφερε τα εξής: «Γιορτάσαμε όλοι μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών που έχει καθιερωθεί η 26η Σεπτεμβρίου, από το 2001 με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με την ευκαιρία αυτή ο Σύλλογος PALSO Ηλείας ετοίμασε μια όμορφη γιορτή για όλα τους μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών του νομού μας, για να τα εμπνεύσει, να τα ταξιδέψει στους πολιτισμούς και τις άλλες χώρας και να τους θυμίσει πως η γνώση της ξένης γλώσσας είναι εφόδιο για τη ζωή, ένα διαβατήριο για το μέλλον, κλειδί για την επαγγελματική τους επιτυχία».

Η κα Λαμπροπούλου και ο σύλλογος PALSO ν. Ηλείας ευχαρίστησαν όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της γιορτής αυτής και στην επιτυχία της. Ευχαρίστησαν το Δήμο Πύργου, τον τοπικό Τύπο, την ΟΡΤ, τους εκδοτικούς οίκους Archer, Burlington, Express Publishing, Grivas, Hillside, MM Publications, Super Course, τη σχολή χορού Shall we dance της Δήμητρα Μπέρτσου, τη διαφημιστική Promaid, το “Επαρχείον”, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας, τα βιβλιοπωλεία: Γραφή, Κορκολής, Κωτσάκης, Σταθόπουλος, τα ζαχαροπλαστεία: Δημήτρης, ΗΛΒΙΖΑΧ, Καρνάρος, Μπουρνά, Παπανδρέου, Πάτσιος, Σμαρνάκης, Τσαπάρας, τον Ταχυδακτυλουργό Χρήστο Αγριδιώτη, τον Λεωνίδα Παναγόπουλο, το φωτογράφο Βασίλη Αγγελάκο και το κορίτσι στο facepainting με τα χρυσά χεριά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος