FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτιστικό καλοκαίρι στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Πρεμιέρα την Κυριακή με την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό»

Ημερομηνία: 05-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Συναυλία με την Μελίνα Ασλανίδου στο χώρο γιορτής σταφίδας και TERRA OLYMPIA στον Επικούρειο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το φετινό καλοκαίρι, ο Δήμος Ανδρίτσαινας  – Κρεστένων, διοργανώνει τρεις μοναδικές πολιτιστικές βραδιές, με ένα χιουμοριστικό θεατρικό δρώμενο, μια μοναδική συναυλία καθώς και ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα στην Ανδρίτσαινα.

Πιο συγκεκριμένα, η αυλαία των φετινών εκδηλώσεων ανοίγει την προσεχή Κυριακή, 08/07/2018, όπου ο Δήμος θα φιλοξενήσει στο χώρο της Γιορτής Σταφίδας, τη χιουμοριστική θεατρική παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό>> από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας. Ώρα έναρξης 21.00.

Στη συνέχεια, στον ίδιο ακριβώς χώρο, στις 8 Αυγούστου 2018, θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία με την ελληνίδα τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου. Μια βραδιά όπου χιλιάδες κόσμου θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανά την μεγάλη αυτή τραγουδίστρια της ελληνικής λαϊκής και έντεχνης μουσικής. Ώρα έναρξης 21.30.

Τέλος, την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 και ώρα 20.45, στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, θα πραγματοποιηθεί ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι από το Γιώργο Βούκανο. Η παράσταση «TERRA OLYMPIA» είναι ένα μουσικό οδοιπορικό στην ιστορία και τον μύθο της Ηλείας όπου θα καθηλώσει όσους την παρακολουθήσουν, σε μια βραδιά πανσελήνου σε έναν από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους Ναούς της αρχαιότητας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος