FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος: Συντονισμένη εξόρμηση στα σχολεία

Ημερομηνία: 04-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σάκης Μαντάς και ο Στέλιος Βασιλείου δείχνουν την εξέλιξη μιας άσκησης στα παιδιά.

 

Την περασμένη Παρασκευή 1 Ιουνίου,  ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου σε μια συντονισμένη εξόρμηση στα πλαίσια της πολιτικής του Σωματείου να δημιουργήσει φυτώριο μέσα από την ενημέρωση στα μικρά παιδιά επισκέφτηκε  ένα ακόμα σχολείο του Πύργου. Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου με τους  Κώστα Κούβελα και  Σάκη Μαντά. Στην εκδήλωση που γίνεται στα πλαίσια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης, μίλησαν για την Κυκλοφοριακή Αγωγή, κυρίως όμως έμαθαν μέσα από παιχνίδι την χρήση του ποδηλάτου.

Μέρος των μαθητών, των δασκάλων και του Κώστα Κούβελα με τον Σάκη Μαντά μετά το τέλος της εκδήλωσης.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 100 παιδιά του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου και συνέβαλαν σε αυτό ο Διευθυντής κ. Φωτόπουλος Γεώργιος, ο γυμναστής κ. Στυλιανός Βασιλείου και η καθηγήτρια αγγλικών κα Βασιλική Βρόντου. Ενώ υπήρξε σύσσωμη η παρουσία των δασκάλων στο σύνολό τους.

Από αριστερά ο Διευθυντής κ. Φωτόπουλος, ο κ. Βασιλείου, η κα Βρόντου και ο Σάκης Μαντάς σε αναμνηστικό στιγμιότυπο.

 

Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου συνεχίζει την παρουσίαση της ποδηλασίας στα σχολεία όλα αυτά τα χρόνια ακούραστα, έχοντας κάνει δεκάδες παραστάσεις σε σχολεία του νομού. Η ποδηλασία είναι ένα άθλημα, σπορ καθώς και το ποδήλατο ένα μέσο που μπορούν να έχουν μεγάλο μερίδιο στην καθημερινότητα των πολιτών του νομού μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος