FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Πρωταθλητής Ελλάδας για δεύτερη φορά ο Βίλα

Ημερομηνία: 02-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Αιμιλιάνo οδηγεί την κούρσα του αγώνα, ενώ δεξιά διακρίνεται ο Δημητρακόπουλος.

«Πετάει» για το Πανευρωπαϊκό στην Τσεχία!

Μεγάλη επιτυχία  με σειρά εμφανίσεων πραγματοποιεί ο Ποδηλατοδρόμος  Πύργου με σερί  επιτυχιών το τελευταίο 20ήμερο συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία του! Ενώ για δεύτερη φορά μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ως Έφηβος φέτος ήρθε η επιτυχία στην κατηγορία Νέων του Αιμιλιάνο Βίλα στην Λέσβο την  περασμένη Κυριακή. Ο Πυργιώτης αθλητής  κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Νέων  και πήρε το εισιτήριο για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα  που θα αγωνιστεί στις 13/7 – 15/7 2018 στο Brno-Ziln  στην Τσεχία.

Μια ακόμα νίκη πέτυχε την Κυριακή ο Κώστας Καράι με διαφορά, παραμένοντας στην κορυφή του βάθρου.

 

Ο Σάκης Μαντάς σε δηλώσεις του μας ανέφερε για την σταθερή πορεία του Πυργιώτη αθλητή όλα αυτά τα χρόνια και την σημαντική επιτυχία του αφού από τον Φεβρουάριο που ήταν  κρίσιμη περίοδος προετοιμασίας του τραυματίστηκε στο γόνατο κάνοντας θεραπεία με βλαστοκύτταρα. Παρόλα αυτά η σωστή δουλειά χρόνων έκανε τον αθλητή κι «άντεξε», με κομμένη την χρονιά στα δύο! Την σπουδαία εμφάνιση της ομάδας ήρθαν να συμπληρώσουν οι απανωτές νίκες του Δημήτρη Δημητρακόπουλου που δεν λέει να κατέβει από το βάθρο, του Γιώργου Κουλολιά ενώ ο Κώστας Καράι  δείχνει να είναι ένα αστέρι που καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου να μπει δυνατά στην Εφήβων.

Ο μικρός της ομάδας, Νίκος Κωστόπουλος, σε δράση.

 

Ο προπονητής του  Σάκης Μαντάς μας δήλωσε πως με υπομονή δύο χρόνια δουλεύουν  και οπ νεαρός αθλητής του  Ποδηλατοδρόμου έχει λύσει πολλά προβλήματα, προπονητικά και σε υλική υποστήριξη! Πρόκειται δε για ένα παθιασμένο παιδί με την ποδηλασία που μόνον χαρές θα μας γεμίσει ενώ έχει αδαμάντινο χαρακτήρα! Το πάζλ των επιτυχιών συμπληρώνουν ο μικρότερος της ομάδας Νίκος Κωστόπουλκος, ο Κώστας Κούβελας, ενώ στην δράση προστίθενται οι Μιχ. Κωστόπουλος, Βασ. Σκούρας, Ι. Κουτσαντωνάκης, Τσαγκαρουσιάνος, Ι. Καράμπαλης κ.α.. Πιθανότατα ο Σάκης Μαντάς να μεταβεί με την Εθνική Ομάδα στην Τσεχία συνοδεύοντας τον Βίλα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οπότε θα έχουμε άμεση ανταπόκριση και ενημέρωση! Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και σπουδαία δουλειά για 15 χρόνια περίπου στην ποδηλασία όλης της χώρας παρ’ όλες τις αντιξοότητες!

Ο Αιμιλιάνο Βίλα σε παλιότερο στιγμιότυπο με τον Σάκη Μαντά κατά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων το 2015.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος