FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος: Επίσκεψη στο 2ο Δημ. Σχολείο Πύργου

Ημερομηνία: 31-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Σάκης Μαντάς στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου με τους μαθητές της Α΄ και Β΄ Τάξης σε ποδηλατικά παιχνίδια.

 

Οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου, την Τετάρτη 30-5-2018 υποδέχτηκαν τον υπεύθυνο συντονισμού του Ποδηλατοδρόμου Πύργου κ. Σάκη Μαντά και μαζί με τις δασκάλες, Χαρίκλεια Μαρινοπούλου, Πλακούδα Παναγιώτα, Σαρακίνη Κονδυλία, Χριστακοπούλου Γεωργία και Γενοβέζου Αθανασία  μίλησαν για το ποδήλατο γενικά, αλλά και για τα οφέλη της ποδηλασίας ως μέσο αναψυχής, αθλητισμού, μετακίνησης στην ζωή μας! Για την ασφάλεια και την ασφαλή μετακίνηση αλλά και την χαρά και ελευθερία που μας προσφέρει το ποδήλατο!

Στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου για το θεωρητικό μέρος της παρουσίασης.

Κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, τα παιδιά στα πλαίσια του μαθήματος της Ευέλικτης  Ζώνης, μίλησαν για την Κυκλοφοριακή Αγωγή ώστε να κυκλοφορούν μόνα τους στον δρόμο. Έμαθαν πως στο μέλλον θα είναι υπεύθυνοι και σωστοί οδηγοί, πρώτα του ποδηλάτου και στη συνέχεια των οχημάτων.

Η παρουσίαση που ακολούθησε ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία να εκφράσουν τα παιδιά τις απορίες τους και να πάρουν απαντήσεις. Να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το ποδήλατο από μια άλλη σκοπιά και να παρακινήσουν τους μεγάλους να το βάλουν στη ζωή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος