FOLLOW US: facebook twitter

Πλούσιες δράσεις από την Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Πύργου

Ημερομηνία: 11-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη από 11 ως 15 Ιουνίου οργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για άλλη μια χρονιά αγκαλιάζει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη συνεργαζόμενη με πολλούς φορείς και Συλλόγους και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων (Αχαΐας, Αιτ/νίας και Ηλείας) που ενεργοποιούνται στον χώρο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας οργανώνοντας την Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη από 11 ως 15 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν εθελοντικές αιμοδοσίες με πρωτοβουλία των Συλλόγων, ενώ παράλληλα προγραμματίζονται βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών και ενημερωτικές δράσεις για την προσέλκυση νέων μελών.

Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου εχει ήδη πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στην Π.Ε. Ηλείας με το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών της Περιφερειακής Ενότητας αλλά και στην Αρχαία Πίσα ενώ βάσει του προγράμματος ακολουθούν και οι παρακάτω δράσεις:

14 / 6 / 2018   Συναυλία   στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου  σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών σχολείων της πόλης.

17 / 6 / 2018    Εξωτερική  Αιμοδοσία  στον   Ελαιώνα   9 π.μ -13 μ.μ.

23 / 6 / 2018    Εξωτερική  Αιμοδοσία  στο ΚΤΕΛ Ν.ΗΛΕΙΑΣ  στον Πύργο   9 π.μ -13 μ.μ.

Συμμετέχει επίσης η  Σχολή Ποδόσφαιρου  Ολυμπιακού Πειραιώς – Πύργου.

Κατά την  εβδομάδα 10 / 6 / 2018 έως 17 /6/ 2018  καταστήματα του Πύργου θα συμμετέχουν σε προωθητικές δράσεις της ιδέας της εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Σε όλες τις δράσεις ο σκοπός είναι η διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και η αλληλέγγυα προσφορά από άνθρωπο σε άνθρωπο ενός συστατικού ΖΩΗΣ, του αίματος,που δεν «φτιάχνεται» στα ιατρικά εργαστήρια, αλλά ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος