FOLLOW US: facebook twitter

Πετρόπουλος: “Καταφέραμε σημαντικά πράγματα για το νομό – Πρέπει να κάνουμε κι άλλα”

Ημερομηνία: 31-10-2016 | Συντάκτης:

petropoulos-parelasi-28okt

Τι δήλωσε την 28η Οκτωβρίου ο Ηλείος υφυπουργός Εργασίας για τους πληγέντες αγρότες

Στην τέλεση της παρέλασης χωρίς προβλήματα, στην επίλυση του προβλήματος των σκουπιδιών και στα θέματα των αγροτών εστίασε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον Πύργο, ο Ηλείος υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.

Όπως τόνισε «… αυτή τη φορά κάναμε παρέλαση. Όλα πήγαν καλά. Χάρηκα που είμαι εδώ στην πατρίδα μου και αυτή τη φορά με τα νέα παιδιά με όλους τους αγαπημένους συμπατριώτες. Τα πράγματα να τα κοιτάμε με αισιοδοξία. Καταφέραμε κάποια πράγματα σημαντικά για το νομό, πρέπει να κάνουμε και άλλα πολλά.

Ευτυχώς δεν έχουμε σκουπίδια και δεν θα έχουμε και για τα επόμενα τριάντα χρόνια πιστεύω. Και με την τεχνολογία θα μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας».

Ο κ. Πετρόπουλος μίλησε για την παραγωγική διαδικασία και την αγροτική παραγωγή αναφερόμενος στο επενδυτικό πρόγραμμα για νέους αγρότες. «Το επίκεντρο τώρα στην παραγωγική διαδικασία. Να πω σε όλους τους νέους αγρότες και αγρότισσες και κτηνοτρόφους ότι έχει ανοίξει το πρόγραμμα για τις επιδοτήσεις από 17.000 έως 23.000 ευρώ. Να κάνουν αιτήσεις να αξιοποιήσουν  τις δυνατότητες αυτές και θα τα πούμε σύντομα και πάλι με πρωτοβουλίες καλές για το νομό».

Τον ρωτήσαμε όμως και για το θέμα των πληγέντων από τις θεομηνίες και για το ενδεχόμενο παράτασης του εξαμήνου που έχει δοθεί για το πάγωμα της καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών, όπου ξεκαθάρισε πως ακολουθείται το γράμμα του νόμου, αλλά θα εξεταστούν άλλα ενδεχόμενα.

«Υπάρχουν πληγές, ο καιρός πράγματι είναι κόντρα σε εμάς. Έχουμε πολλές κόντρες όσο είμαστε στην κυβέρνηση, έχουμε και τις θεομηνίες που έχουν πλήξει την περιοχή ιδιαίτερα. Κάνουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και αυτά τα προβλήματα.

Νομίζω ότι το έχω δηλώσει στο πλαίσιο που ο νόμος έχει ορίσει, το εξάμηνο η αναστολή των πληρωμών στις εισφορές στην κοινωνική ασφάλιση. Θεωρώ ότι κάτι τι που θα συμβαίνει θα είμαστε κοντά να το αντιμετωπίσουμε» κατέληξε ο κ. Πετρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος