FOLLOW US: facebook twitter

«Πετάει» ο ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 20-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda

Βάρδας-Τσικλητήρας  1-0

Ο ΠΑΟ Βάρδας πέτυχε τη 10η νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με 1-0 επί του Τσικλητήρα Πύλου, παρέμεινε στη δεύτερη θέση και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ερμιονίδας, απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από την ομάδα της Ερμιόνης. Μια νίκη που ήρθε δύσκολα αλλά δίκαια… Ο ΠΑΟΒ είχε την εδαφική υπεροχή στο α΄ ημίχρονο αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Καρούτης είχε ένα καλό σουτ που πέρασε λίγο άουτ και στη δεύτερη καλή φάση που δημιούργησαν οι «πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Γιώργος Πολίτης στο 29΄ εκτέλεσε κόρνερ και ο Σιδέρης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι Μεσσήνιοι στη συνέχεια είχαν δύο σουτ που δεν ενόχλησαν ιδιαίτερα τον Καπούταγλη,  με τον Γεωργιόπουλο  και τον Ρούση.

Στο β΄ μέρος ο ΠΑΟΒ μπήκε δυνατά για να καθαρίσει το ματς και στο 52΄ σουτ του Αγουρίδη μπλόκαρε ο Θάνος, ενώ στο 70΄ το σουτ του Γούρμου είχε την ίδια κατάληξη. Ο Τσικλητήρας είχε ένα τρίλεπτο που πίεσε για την ισοφάριση. Στο 79′ ο Μπίζος σούταρε άουτ, στο επόμενο λεπτό ο Γραμματικόπουλος είχε κεφαλιά που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καπούταγλης  και στο 81′ ο Μανίκος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 88΄ σε αντεπίθεση ο Καρούτης βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά απέκρουσε ο Θάνος και στις καθυστερήσεις ένα απευθείας φάουλ του Γούρμου πέρασε λίγο άουτ.

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Καρούτης, Σιδέρης (57΄λ.τρ. Κοκκίνης), Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Βατσής (84΄ Πατάπης), Γούρμος, Ντόμας, Μητρόπουλος (60΄ Σαμπανέι).

Τσικλητήρας: Θάνος, Μανίκος, Μπίζος, Καραμπάς, Ρούσης, Ζαχαρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Κυριαζόπουλος (82΄ Τσώνης), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Πήλιος (69΄ Ρήγας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος