FOLLOW US: facebook twitter

Περιοδεία Σταύρου Θεοδωράκη στην Ηλεία: «Αν χάσω θα πάω πίσω από όποιον είναι νικητής»

Ημερομηνία: 09-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτική

Περιοδεία Σταύρου Θεοδωράκη στην Ηλεία ως υποψηφίου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

«Πρέπει να ενηλικιωθούμε οι μικρές διαφωνίες δεν είναι τίποτα μπροστά στις μεγάλες τομές που μπορούμε να κάνουμε για τη χώρα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο προοδευτικό κίνημα που θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. H ουσία δεν είναι η ημερομηνία, αλλά ότι θα είναι αδιάβλητη η διαδικασία και θα συμμετέχουν πάρα πολλοί άνθρωποι.». Αυτό τόνισε χθες από τον Πύργο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου το Επιμελητήριο παρουσία τοπικών και επιχειρηματικών παραγόντων, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Ηλεία ενόψει της ανάδειξης του αρχηγού της Κεντροαριστεράς όπου και ο ίδιος είναι υποψήφιος. Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτεινόπουλος. Ωστόσο ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι μπορεί να βγήκε και μπροστά και να δήλωσε ανοιχτά ότι θέλει να είναι αρχηγός, αλλά μπορεί να είναι και πίσω από την κ. Γεννηματά αν δεν εκλεγεί και περιμένει να ειπωθεί το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

«Εγώ αν χάσω θα πάω πίσω από όποιον είναι νικητής και περιμένω να ειπωθεί ξεκάθαρα από όλους και όχι να αρκούμαστε σε γενικόλογες δηλώσεις ενότητας. Μόνο ο πολίτης μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του νέο φορέα, μόνο αν μαζευτούν 200.000 άνθρωποι. Κανένας δεν θα αμφισβητήσει τον νέο αρχηγό διότι θα δώσουμε ορμή θετική έκρηξη ότι αυτό το κόμμα είναι μεγάλο και θα επηρεάσει και όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν»

Αναφερόμενος στις προτεραιότητές του επισήμανε ότι «Όπλο μας είναι ο αγροτικός τομέας και ο τουρισμός», ενώ πρωτεύον θέμα για τον ίδιο είναι να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας αλλά όχι δουλειές των 200 ευρώ γιατί είναι ντροπή για την νέα γενιά και ακόμα ότι πρέπει να δοθούν κίνητρα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στην πορεία της συνέντευξης έκανε σφοδρή επίθεση στους ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ τονίζοντας ότι  «στη χώρα οφείλεται μια μεγάλη συγγνώμη, γιατί αυτοί που εξαπατήθηκαν πρέπει να καταλάβουν από εσένα ότι έκαναν λάθος. Θα είναι προσφορά στην πατρίδα να πει ότι έχει πει ψέματα σχετικά με την Ευρώπη.»

Όσον αφορά το δρόμο Πάτρα- Πύργος δήλωσε ότι οι κατατμήσεις Σπίρτζη είναι μια ιστορία για να βολέψει μικρότερες εταιρίες που οδηγούν σε συνεχή αναβολή και εκκρεμότητα. «Πέρα από το τουριστικό κομμάτι, ο δρόμος αφορά και την  αγροτική παραγωγή, που πρέπει τα προϊόντα να φεύγουν γρήγορα και την οικονομία της Ηλείας είναι αναγκαίο αυτή η εκκρεμότητα με τον δρόμο να τελειώσει»  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος