FOLLOW US: facebook twitter

Παρτενέρ σε έναν άχαρο χορό…

Ημερομηνία: 27-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ότι ο πολιτικός διάλογος στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, θητεύει στην ευτέλεια, θεραπεύει την ιδιοτέλεια και αρκείται να παράγει εντυπώσεις και όχι γεγονότα, αποτελεί τη μόνη και μόνιμη πραγματικότητα.

Φθηνός τακτικισμός, ρητορική που βιάζει την κοινή λογική και διχαστικά κηρύγματα σε μια κοινωνία αλλοπαρμένη από τα συσσωρευμένα της εφταετίας προβλήματα. Εάν είχε απομείνει ίχνος εντιμότητας σε όσους παροικούν στο δημόσιο χώρο την τελευταία δεκαετία θα έπρεπε η σημερινή κατάντια να τους οδηγήσει σε μια έστω και καθυστερημένη εκδήλωση αυτοκριτικής.

Αντί αυτού με ελάχιστες εξαιρέσεις αναδεικνύονται καθημερινά πρωταγωνιστές ενός κενού περιεχομένου λόγου, φιγούρες που σκαρφίζονται διάφορα «κολπάκια» για να την «φέρουν» στον αντίπαλο.

Πληθωρισμός ά-λογου λόγου σε μια χώρα υπερχρεωμένη που εφτά χρόνια τώρα μετεωρίζεται πάνω από την άβυσσο και το πολιτικό της προσωπικό να διατηρεί την πολυτέλεια να καυγαδίζει περί όνου σκιάς. Παρτενέρ σ’ έναν άχαρο χορό και με την κοινωνία άδουλο θεατή διαρκείας σ’ ένα ταγκό απελπισίας…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος