FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση των Οικολόγων Πράσινων της Δυτ. Ελλάδας παρουσία του υφυπουργού Γιάννη Τσιρώνη

Ημερομηνία: 19-01-2017 | Συντάκτης:

oikologoi-sunantisi-tsirwnis

 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στην Πάτρα η Περιφερειακή Συνάντηση των Οικολόγων Πράσινων της Δυτικής Ελλάδας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των Προσυνεδριακών δράσεων για το Τακτικό Συνέδριο του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 27-29 Ιανουαρίου.

Κατά την διάρκεια της τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων, από τους νομούς Αχαΐας – Ηλείας – Αιτωλοακαρνανίας,  απασχόλησαν ο  απολογισμός των εκπροσώπων του Πανελλαδικού Συμβουλίου και ο απολογισμός της περιφερειακής παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα». Παράλληλα έγινε εκτίμηση της πολίτικης κατάστασης καθώς και συζήτηση για το επικείμενο τακτικό συνέδριο.

Επίσης τα μέλη που συμμετείχαν εξέλεξαν τον νέο εκπρόσωπο για το Πανελλαδικό Συμβούλιο του κόμματος από την Δυτική Ελλάδα. Με συναινετικές διαδικασίες εξελέγη ο Μανώλης Βέμης (με αναπληρωματικό τον Γιάννη Δημητρίου). Ως συντονιστής της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Ελλάδας εξελέγη ομόφωνα ο Βασίλης Κουμπούρας.

Σημειώνεται πως τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων που συμμετείχαν από την Ηλεία ήταν οι Γιώργος Γουβιάς, Νίκος Σακκούλης και Θανάσης Κεφάλας που διακρίνονται στο στιμγιότυπο με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη. Τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων από την Ηλεία είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν μαζί με τον Οικολόγο υπουργό στο περιθώριο της περιοδείας που πραγματοποίησε στην Αχαΐα το περασμένο Σάββατο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος