FOLLOW US: facebook twitter

Παραλειπόμενα, ασάφειες και κέρδη…

Ημερομηνία: 24-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Συνάντηση με αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη

Μια σύσκεψη, δυο προσεγγίσεις. Αυτό τουλάχιστον διαπιστώνει κανείς, διαβάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή Διοικητή της Ν.Μ. Αμαλιάδας Γιάννη Λέντζα και της Βουλευτή Έφης Γεωργοπούλου Σαλτάρη, με την απόκλιση στην εκτίμηση των αποτελεσμάτων της σύσκεψης στο Υπουργείο Υγείας, εμφανή.

Πανηγυρικοί τόνοι από τον αναπληρωτή Διοικητή, προσεκτικές διατυπώσεις από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Διάσταση υπάρχει στο θέμα της ενοποίησης των υπηρεσιών. Και αναρωτιόμαστε. Έκλεισε ή παραμένει ανοικτό; Τα δυο κείμενα των δηλώσεων, δεν λένε τα ίδια, ειδικά στο θέμα αυτό που ως γνωστόν, έχει προκαλέσει τεράστιες αναταράξεις…

«Κέρδη»  για τη ΝΜ Πύργου

Θετικές φαίνεται να προδιαγράφονται οι εξελίξεις για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου καθώς, δια στόματος Πολάκη, θα συσταθούν τουλάχιστον δύο ακόμα θέσεις ιατρικού προσωπικού οι οποίες και θα καλυφθούν άμεσα.

Στο «τραπέζι» και η… Κρέστενα

Ενδιαφέρον όμως αποτελεί το γεγονός ότι στη διάρκεια της συνάντησης των Ηλείων με τον αν. Υπουργό Υγείας, συζητήθηκε και η προοπτική της Ν.Μ. Κρεστένων. Απ’ ότι πληροφορήθηκα, στο «τραπέζι» έπεσε μια πρόταση από το Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Κώστα Διαμαντόπουλο, με στόχο το «ξαναζωντάνεμα» της δομής με μια χρήση που θα ικανοποιεί πραγματικές υγειονομικές ανάγκες, χωρίς μάλιστα να επηρεάζεται η σημερινή λειτουργία. Πρόταση, που φαίνεται πως άρεσε και ήδη βρίσκεται σε επεξεργασία.

Παρουσία με σημασία

Στη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας, συμμετείχε ακόμα μια Ηλεία και συγκεκριμένα η Ξανθή Παπαδοπούλου, Νομική Σύμβουλος στο υπουργείο με καταγωγή από Αμαλιάδα και Σιμόπουλο. Η κ. Παπαδοπούλου, εμφανίστηκε ενημερωμένη για τα θέματα υγείας στο Νομό και όπως όλα δείχνουν, ο ρόλος της, θα είναι κομβικός στους χειρισμούς του Υπουργείου για τη νέα πτέρυγα της Ν.Μ. Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος