FOLLOW US: facebook twitter

«Παραδοσιακά προϊόντα και διατροφή»: Πρόγραμμα Erasmus+ για 15 μαθητές του Γυμνασίου Καράτουλα

Ημερομηνία: 20-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Στην Ισπανία ήδη δυο εκπαιδευτικοί για την α’ φάση του προγράμματος

Στην Ισπανία, για την πρώτη φάση του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, στο οποίο συμμετέχει φέτος το Γυμνάσιο Καράτουλα, βρίσκονται τις μέρες αυτές οι εκπαιδευτικοί Ιουλία Χάρμπαλη και Γιώργος Κουρκούτας.

Η συμμετοχή του Γυμνασίου Καράτουλα στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα εγκρίθηκε από την εθνική ομάδα συντονισμού και θα συμμετέχει ως εταίρος σε σύμπραξη με σχολεία της Ισπανίας, Γαλλίας και Ιταλίας σε πρόγραμμα με θέμα την παραδοσιακή διατροφή και τα προϊόντα της ευρύτερης περιφέρειας των σχολείων με τα οποία συμπράττει. Στην παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος που υλοποιεί το σχολείο συμμετέχουν οκτώ εκπαιδευτικοί και 15 μαθητές.

Οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Χάρμπαλη και Κουρκούτας, ήδη συνεργάζονται με τους εκπαιδευτικούς από τα άλλα σχολεία των χωρών που συμμετέχουν ώστε να διαμορφώσουν το πρόγραμμα της όλης δράσης που θα λάβει χώρα κατά τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018-2019.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ομάδες εκπαιδευτικών συνοδεία μαθητών από όλα τα σχολεία θα επισκεφθούν διαδοχικά για μία εβδομάδα όλες τις συμμετέχουσες χώρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος