FOLLOW US: facebook twitter

Παραδίδονται οι νέες αίθουσες στη Ν. Μανωλάδα

Ημερομηνία: 02-11-2017 | Συντάκτης:

Προέρχονται από το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης

Το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να φτάσουν στη Ν. Μανωλάδα, οι τρεις ολοκαίνουργιες λυόμενες αίθουσες που εξασφάλισε το υπουργείο Παιδείας από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. Ο Ηλείος υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης με προσωπική του παρέμβαση μετά από αναζήτηση μηνών και προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα που υπάρχει στο δημοτικό σχολείο της περιοχής, βρήκε τρόπο μέσα από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για να καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες.

Πριν από μήνες μαθητές, δάσκαλοι και γονείς είχαν ξεκινήσει κινητοποιήσεις καθώς το δημοτικό σχολείο λειτουργούσε σε μουχλιασμένες λυόμενες αίθουσες με σάπια πατώματα και μεγάλη υγρασία εντός, χώροι παντελώς ακατάλληλοι για τους μαθητές. Η παρέμβαση του Δημήτρη Μπαξεβανάκη από την πρώτη στιγμή, φαίνεται πως είχε αποτελέσματα και έτσι μέσω του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης εξασφαλίστηκαν τρεις καινούργιες λυόμενες αίθουσες για να καλύψουν τις πρώτες ανάγκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμενόταν την Παρασκευή να βρίσκονται στην Ηλεία, μαζί με τον υφυπουργό Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας. Όμως το πιθανότερο σενάριο είναι να έλθει στο νομό η Γ.Γ. Μετανάστευσης και μόλις εγκατασταθούν οι αίθουσες και καταστούν λειτουργικές να επισκεφθούν το σχολείο είτε και οι δύο υπουργοί, είτε μόνο ο κ. Μπαξεβανάκης με εκπροσώπους του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και του αρμοδίου υπουργείου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος