FOLLOW US: facebook twitter

Παρέμεινε Αστυνομικός Διευθυντής ο Ταξίαρχος Κώστας Στεφανόπουλος

Ημερομηνία: 26-01-2017 | Συντάκτης:

stefanopoulos-kwstas

Χωρίς αλλαγές το Επιτελείο της Δ.Α. Ηλείας –  Αποστρατεύτηκε ο Ταξίαρχος Γιώργος Κωστόπουλος

 Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας. Για τρίτη χρονιά παραμένει στο νομό ο Ταξίαρχος Κώστας Στεφανόπουλος ως επικεφαλής της Διεύθυνσης, ενώ οι αλλαγές στο Επιτελείο είναι ελάχιστες. Για την ακρίβεια αποστρατεύτηκε με την προαγωγή του σε Ταξίαρχο ο Γιώργος Κωστόπουλος, έως τώρα αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας.

Στις θέσεις τους αμετακίνητοι παραμένουν οι Αστυνομικοί Διευθυντές Παπασωτηρίου, Βαγγέλης Αναγνωστάκης και Θωμάς Καραχάλιος.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας για την αποστρατεία Ηλείων αξιωματικών

Με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης, αναφέρεται στην αποστρατεία τριών εξαίρετων Ηλείων αξιωματικών που υπηρέτησαν πόα διαφορετικές θέσεις την Ελληνική Αστυνομία.
“Με τις πρόσφατες κρίσεις αποστρατεύτηκαν τρεις Ηλείοι αξιωματικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διαφορετικές βαθμίδες της ιεραρχίας της ΕΛ.ΑΣ , ο Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος ,  Υποστράτηγος Ιωάννης Σεϊντής και ο Ταξίαρχος Γεώργιος Κωστόπουλος. Μπορεί να βρίσκονταν σε διαφορετική διαβάθμιση στην ιεραρχία αλλά και οι τρεις τους βρίσκονταν στην κορυφή της καρδιάς του αστυνομικού προσωπικού αλλά και της κοινωνίας. Το Σώμα χρωστάει στους Άντρες αυτούς πολλά για την προσφορά τους και το έργο τους. Σας εύχομαι και στους τρεις σας υγεία και κάθε καλό σε εσάς τους ίδιους και τις οικογένειες σας.”

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος