FOLLOW US: facebook twitter

Παράκληση στον Πολιούχο του Πύργου, για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ημερομηνία: 07-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ιερά Παράκληση υπέρ επιτυχίας και αριστεύσεως των διαγωνιζομένων σπουδαστών και σπουδαστριών, που αρχίζουν τον καλό αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων και θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους, εαυτό καταθέτοντας τις εγκύκλιες γνώσεις τους, τέλεσε στο κατάμεστο από μαθητές και γονείς, Ιστορικό Παρεκκλήσιο του Πολιούχου του Πύργου, Ιερομάρτυρος Αγίου Χαραλάμπους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Γερμανός, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2018, πλαισιούμενος από τους Αιδεσιμοτάτους π. Χαράλαμπο Αθανασόπουλο και π. Βασίλειο Λαγκαδινό. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, κατά την διάρκεια της Ιεράς Παρακλήσεως την οποία έχει ειδικά συγγράψει ο Άρχων Υμνογράφος της Εκκλησίας  κ. Χαράλαμπος Μπούσιας, απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης και επίκαιρες εποικοδομητικές παραινέσεις στα παιδιά και τους οικείους τους, που προσήλθαν αθρόα στο Ιερό Παρεκκλήσιο.  

Στο τέλος πρόσφερε σε όλους ως ευλογία Σταυρουδάκια, καθώς επίσης και διάφορα ενημερωτικά έντυπα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ευχόμενος θάρρος, αισιοδοξία, δύναμη και πίστη στον Τριαδικό Θεό, προκειμένου να πετύχουν τους υψηλούς και ευγενείς στόχους που οραματίζονται με την εισαγωγή τους, στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκ­παιδευτικά και  Τεχνολογικά Ιδρύματα της πατρίδας μας.

Πρεσβ. Νικόλαος Κατσηδήμας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος