FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Κακοβάτου – Κεραυνός Χειμαδιού 3-5 πεν. (1-1 κ.α., 2-2 παρ.)

Ημερομηνία: 20-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xeimadio

Πρόκριση στη «ρώσικη ρουλέτα»

Στην «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι έλυσαν τις διαφορές τους ΠΑΟΚ και Κεραυνός στο γήπεδο Κακοβάτου, με την ομάδα του Χειμαδιού να έχει απόλυτη ευστοχία και να επικρατεί τελικά με 5-3, παίρνοντας έτσι και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ηλείας. Ο κανονικός αγώνας είχε βρει τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1, ενώ ο έξτρα χρόνος της παράτασης τις βρήκε ισόπαλες με 2-2.

Πιο αναλυτικά, οι γηπεδούχοι του Γιώργου Καριώρη ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10’ με τον Ρ. Σάλα, για να έρθει η ισοφάριση στο 75’ από τον Αγγελακόπουλο, 1-1. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης κι έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στο έξτρα τριαντάλεπτο. Εκεί και συγκεκριμένα στο 102’ ο Τζούτζιας έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-1, για να ισοφαρίσει σε2-2 ο Κατσίκης στο 117’.

Στην διαδικασία των πέναλτι οι παίκτες του Κεραυνού είχαν απόλυτη ευστοχία, ενώ για τον Κακόβατο, που δεν χρειάστηκε να χτυπήσει το πέμπτο, είχε αποτύχει ο Φιορέτος.

Οι συνθέσεις

ΚΑΚΟΒΑΤΟΣ: Παναγούλιας, Κόσσυφας (70’ Ιω. Κουρούβανης), Κουρουβανης Α., Σκρεμμύδας, Τζούτζιας, Νικολακόπουλος, Αλμάιερ, Ευθυμίου, Παλαμάρας (44’ λτ Φιορέτος), Χέρμανς (106’ Σάλα Χ.), Σάλα.

ΧΕΙΜΑΔΙΟ: Π. Μπουλουμπασης, Μαργαρώνης, Παπαγεωργίου, Κατσίκης, Μόσχοβος, Φωτακόπουλος, Γιάνναρος, Μπάλλας Θ., Αγγελακόπουλος, Αγριδιώτης, Μπάλλας Β. (101’ Παναγόπουλος)

Μαρία Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος