FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Σήμερα η Γ.Σ.

Ημερομηνία: 10-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 8μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο Βάρδας

Ο ΠΑΟ Βάρδας ξεκινάει το σχεδιασμό του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Σήμερα στις 8μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο Βάρδας θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση, με την ελπίδα να ενισχυθεί το διοικητικό συμβούλιο από ανθρώπους που θα συνεισφέρουν οικονομικά στο σύλλογο.

Η νέα σεζόν αναμένεται πολύ πιο δύσκολη εν συγκρίσει με τη φετινή και οι «πράσινοι» ψάχνουν συμμάχους στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα και ο ΠΑΟΒ να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο των τελευταίων ετών.

Έχουν γίνει ήδη επαφές με συγκεκριμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, ώστε να μπουν στο συμβούλιο και να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου και σήμερα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Κάλεσμα από τη διοίκηση

Από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η διοίκηση του ΠΑΟΒ  καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στη σημερινή Γ.Σ.: «Το Δ.Σ.  του Παμβουπρασιακού καλεί τα μέλη καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας μας στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 8μ.μ..

Θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου με θέματα:

  1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός περιόδου 2016-2017
  2. Προγραμματισμός πορείας της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο που είναι σημαντική καθώς η ομάδα μας κλείνει τα 70 χρόνια ιστορίας
  3. Ανάδειξη νέου Δ.Σ.  για την ομάδα του Π.Α.Ο.  Βάρδας

Η στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια είναι η δύναμη της ομάδας μας.
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη για το μέλλον της ομάδας μας…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος