FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Πρώτη ανανέωση ο Λιόσης

Ημερομηνία: 01-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκίνησαν οι επαφές για ανανεώσεις στον ΠΑΟΒ και ο πρώτος που θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα είναι ο έμπειρος αμυντικός μέσος, Αντώνης Λιόσης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και βοήθησε τα μέγιστα τον ΠΑΟΒ να επιτύχει τους στόχους του.

Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση για την παραμονή του Λιόση, η οποία αναφέρει τα εξής: «Ο Π.Α.Ο. Βάρδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Λιόσης θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν αγωνιζόμενος στην ομάδα μας για δεύτερη συνεχή χρονιά! Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν».

Παρελθόν Ανδριέλος, Χούσα

Στον αντίποδα, ανακοινώθηκε από το σύλλογο η αποχώρηση των Νίκου Ανδριέλου, Ανδρέα Χούσα.

Η ανακοίνωση για Ανδριέλο:

«Ο Παμβουπρασιακός Α.Ο.Βάρδας ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ανδριέλο. Ο Ανδριέλος θα αποχωρήσει -μετά από πέντε χρόνια- για οικογενειακούς λόγους.

Ο Νίκος Ανδριέλος εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2013 και αγωνίστηκε σε 145 αγώνες. Επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια αφοσίωση, ζήλο και επαγγελματισμό.

Ο Παμβουπρασιακός τον ευχαριστεί για τη σημαντική συμμετοχή του όλα αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Η ανακοίνωση για Χούσα:

«Ο Παμβουπρασιακός Α.Ο.Βάρδας ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή ANDREA HUSA. Ο Παμβουπρασικός τον ευχαριστεί για τη σημαντική συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Ενικής και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος